Wiley’s Finest Bold Vision Proactive 60 kapsula

Wiley’s Finest Bold Vision Proactive – dodatak prehrani za zdravlje očiju.

40,20 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Vid uzimamo zdravo za gotovo sve dok ne počne slabiti. Tada bismo učinili sve da usporimo pogoršanje vida i funkcije očnih struktura. Ali zapravo nikad nije kasno da se pobrinete za svoje oči.

Savršen sastav, Bold vision čini idealnim dodatkom prehrani za suhe, umorne oči koje su svakodnevno izložene plavom svjetlu s ekrana.

Proizvod sadrži lutein i zeaksantin u ulju šafrana, koji se prirodno stvara u žutoj pjegi. Zajedno s drugim antioksidansima, antocijanima iz borovnica, cinkom, vitaminom E i astaksantinom, mogu se suprotstaviti negativnim učincima slobodnih radikala. Oni oštećuju očne strukture i posljedično uzrokuju gubitak vida.

Dnevna doza također uključuje koncentrirano, hranjivo, ultra čisto riblje ulje. Vrijedne omega 7 masne kiseline također su u formulaciji za smanjenje osjećaja suhoće očiju.

  • Cink ima ulogu u održavanju vida.
  • Cink i vitamin E imaju ulogu zaštite stanica od oksidativnog stresa.
Wiley’s Finest Bold Vision Proactive 60 kapsula

Wiley’s Finest Bold Vision Proactive 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani, dvije kapsule dnevno, uz obrok.

Sastav

Sastav

Hranjiva vrijednost Prosječno u dvije kapsule %PDU*
Koncentrirano riblje ulje 715 mg
Omega-7 (palmitoleinska kiselina) 500 mg
Lutein iz kadifice (Tagetes erecta) 20 mg
Zeaksantin iz kadifice (Tagetes erecta) 4 mg
Astaksantin 2 mg
Ekstrakt borovnice (Vaccinium myrtillus) 57 mg
Antocijani 20 mg
Cink 11 mg 110 %
Vitamin E 20 mg 160 %

*mg = miligram
*PDU: preporučeni dnevni unos

Sastojci: koncentrirano ulje ribe Aljaške kolje, koje sadrži etil estere omega-7 masnih kiselina, kapsula (tvar za želiranje: riblja želatina, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, pročišćena voda), IP vitamin E iz ulja suncokreta bez GMO (d-alfa-tokoferol), FloraGLO® lutein u ulju šafranike i zeaksantin u ulju šafranike, cinkov pikolinat, antioksidans: mješavina tokoferola obogaćena, astaksantin, ekstrakt ploda borovnice (Vaccinium myrtillus), emulgator: lecitin iz suncokreta, prirodna bojilo: pčelinji vosak.

Napomene

Napomene

Nemojte koristiti proizvod ako je oštećen sigurnosni pečat. Ako uzimate lijekove za razrjeđivanje krvi ili očekujete operaciju, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti osim ako zdravstveni djelatnik ne savjetuje drugačije. Čuvati izvan dohvata djece. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati na sobnoj temperaturi.

SKU: 1112069

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Wiley’s Finest Bold Vision Proactive 60 kapsula”