BABYTOL Neonate kapi 10 ml

BABYTOL Neonate kapi je dodatak prehrani koji sadrži kulturu korisnih bakterija sačinjenu od 6 različitih sojeva korisnih bakterija.

16,03 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Babytol Neonate for you su kapi za oralnu primjenu, koje se dodaju majčinom mlijeku ili u mliječne formule.

Namijene su za normalizaciju crijevne flore kod prijevremeno rođene djece i djece rođene carskim rezom, kao i kod novorođenčadi i male djece koja su na antibiotskoj terapiji.

One sadrže kombinaciju šest korisnih sojeva Lactobacilla i bifidobakterija, koji značajno povećavaju efikasnost primjene ovog preparata.

To su:

  • Lactobacillus rhamnosus GG,
  • Lactobacillus acidophilus,
  • Lactobacillus reuteri,
  • Bifidobacterium infantis,
  • Bifidobacterium bifidum,
  • Bifidobacterium breve

BABYTOL Neonate kapi 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Novorođenčad i mala djeca: kapi se dodaju u majčino mlijeko ili u mliječnu formulu, prije hranjenja 1 ili 2 puta dnevno. Prije upotrebe kod dojenčadi obavezno se savjetovati s pedijatrom.

Kod dojenja: u prethodno steriliziranu žličicu odmjeriti kapaljkom iz bočice 0,25 ml (7-8 kapi), dati bebi da popije i potom nastaviti dojenje ili obrok.

Kod mliječnih formula: u bočicu, sa prethodno pripremljenom mliječnom formulom odgovarajuće temperature za hranjenje dodati 0,25 ml (7-8 kapi) odmjerenih kapaljkom i dati bebi da popije. Ne dodavati kapi u mliječnu formulu koja je vruća ili hladna, već samo u onu koja je odgovarajuće temperature za hranjenje. Formulu koju dijete ne popije, obavezno baciti i naknadno je ne upotrebljavati.

Sastav

Sastav

Lactobacillus rhamnosus GG,

Lactobacillus acidophilus,

Lactobacillus reuteri,

Bifidobacterium infantis,

Bifidobacterium bifidum,

Bifidobacterium breve.

Srednjelančani trigliceridi iz kokosovog ulja, kulture mikroorganizama.

Napomene

Napomene

Prije upotrebe dobro promućkati i poslije svake upotrebe dobro zatvoriti bočicu. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati van dohvata male djece. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Prije upotrebe kod dojenčadi obavezno se posavjetovati s pedijatrom. Proizvod nije namijenjen za novorođenčad koja su preosjetljiva na bilo koji od sastojaka proizvoda. Ukoliko beba koristi antibiotik, proizvod treba dati bebi 2 sata prije ili 2 sata nakon davanja antibiotika.

SKU: 1112213

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BABYTOL Neonate kapi 10 ml”