BioGaia Protectis Baby kapi

BioGaia Protectis Baby kapi – dodatak prehrani u obliku kapi s Lactobacillus reuteri Protectis za djecu od rođenja dalje.

15,78 25,16 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

BioGaia Protectis Baby kapi – dodatak prehrani u obliku kapi s Lactobacillus reuteri Protectis za djecu od rođenja dalje.

Dodatak prehrani. 0+

Ove kapi sadrže žive mikrobe iz soja Lactobacillus reuteri. To je jedan od najbolje istraživanih dostupnih sojeva čija je sigurnost ispitana u opsežnim ispitivanjima sigurnosti primjene kod zdrave novorođenčadi, male djece i odraslih. Lactobacillus reuteri također je jedna od prvih vrsta bakterija koje se prirodno naseljava u mikrobioti novorođenčeta.

Upotrebljavaju se kod:

  • crijevnih tegoba (učestalo plakanje uz crvenilo lica, stiskanje šaka i podizanje nogu uz plač)
  • proljeva
  • zatvora
  • regurgitacije (bljuckanja)
  • upotrebe antibiotika
  • za potporu imunološkom sustavu

BioGaia Protectis Baby kapi 5 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se uzeti 5 kapi Biogaia Protectis na dan. Prije uporabe dobro protresti. Nježno pritisnite bočicu i kapi će se formirati.
Kapi se mogu dati žlicom, na dojku, ili se mogu dodati u majčino mlijeko, mlijeko u prahu ili vodu.
Kapi ne mijenjaju okus hrane ili pića. Nemojte stavljati u vruću hranu ili tekućinu jer to može oštetiti žive kulture.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (5 kapi): Najmanje 100 milijuna Lactobacillus reuteri Protectis® (Lactobacillus reuteri DSM 17938).

Sastojci: ulje suncokreta, ulje srednje lančanih triglicerida, kultura mikroorganizama Lactobacillus reuteri Protectis® (L. reuteri DSM 17938).

Napomene

Napomene

Čuvati na suhom na temperaturi do 25°C. Bočicu držati zatvorenu. Izbjegavati kontakt s vodom. Nakon otvaranja, sadržaj u bočici treba iskoristiti kroz 3 mjeseca. U bočici se nalazi bijelo sredstvo za sušenje koje omogućava produljeni rok valjanosti. Sredstvo je odobreno za primjenu u kontaktu s hranom i ne smije se progutati.

SKU: 0002427

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BioGaia Protectis Baby kapi”