A-Cerumen sprej 40 ml

A-Cerumen sprej za higijenu uha! Sprej olakšava uklanjanje ušnog voska i suzbija stvaranje čepova. Za odrasle i djecu stariju od 6 mjeseci.

12,05 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

A-Cerumen sprej za higijenu uha! Sprej olakšava uklanjanje ušnog voska i suzbija stvaranje čepova.

Korištenje blagog sredstva za higijenu uha pomaže u održavanju čistoće vanjskog uha i sprječava stvaranje blokada ušnog voska. Za redovnu uporabu radi olakšavanja uklanjanja viška ušnog voska i razgrađivanje blokada ušnog voska. Kada se blokada ukloni, vosak se ponovno prirodno luči i podmazuje uho.

Sprej se preporučuje za redovnu upotrebu u odraslih i djece starije od 6 mjeseci kao alternativa pamučnim štapićima za uši, kako bi se olakšalo čišćenje ušnog voska, rastvorili čepovi i spriječilo njihovo nastajanje.

A-Cerumen sprej 40 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za redovito čišćenje uha: koristiti dva puta tjedno.  Za začepljene uši: koristiti 3 do 4 uzastopna dana, ujutro i navečer.

Upute za upotrebu:

1. Nagnite glavu tako da je uho koje će se tretirati okrenuto prema gore.

2. Špricnite dva puta u uho.

3. Masirajte mjesto ispod uha i ostavite da djeluje otprilike 1 minutu.

4. Ispravite glavu kako bi otopina i ostatak ušnog voska istekli iz uha, zatim isperite fiziološkom otopinom ili čistom vodom i obrišite višak.

Sastav

Sastav

Blagi surfaktanti (sodium acyl sarcosinate i sucrose ester), sredstvo za vlaženje, boja biljnog podrijetla, pomoćne tvari q.s. 100%. Formula s bojom bez konzervansa. Obojena formula prirodnog podrijetla.

Napomene

Napomene

Sadržaj bočice treba iskoristiti unutar 3 mjeseca od prvog otvaranja. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na bočici. Ne stavljajte vrh bočice spreja preduboko u uho jer to može izazvati nadraživanje. Nemojte koristiti ovaj proizvod u slučaju puknuća bubnjića, ako imate infekciju uha ili ako imate ventilacijske cjevčice. Ako Vas boli uho, posavjetujte se s liječnikom. Izbjegavati kontakt s očima. Ne gutati. Nakon svake upotrebe, uklonite brizgalicu i isperite je toplom vodom.

Držati izvan pogleda i dohvata djece. Ne stavljati u hladnjak. Čuvati na temperaturi 10-40°C.

SKU: 0002377

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “A-Cerumen sprej 40 ml”