PROblis D3 30 pastila

PROblis D3 sadrži dobre bakterije Streptococcus Salivarius K12 kao pomoć u zaštiti od čestih infekcija uha, grla i nosa.

19,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

PROblis D3 sadrži dobre bakterije Streptococcus Salivarius K12 kao pomoć u zaštiti od čestih infekcija uha, grla i nosa. Učinkovit je u smanjenju streptokoknih infekcija grla i drugih uobičajenih respiratornih virusnih infekcija. Vitamin D3 dodatno doprinosi djelovanju imunološkog sustava. PROblis D3 dolazi u obliku pastila s okusom mente, bez šećera. Prikladan je za odrasle te stariju djecu koja vole okus mente. 30 kom.

  • Klinički ispitana formula za manje čestih streptokoknih infekcija grla
  • Smanjenje učestalosti akutne upale srednjeg uha
  • Smanjenje ponavljanja uobičajenih virusnih infekcija gornjih dišnih puteva
  • Manja upotreba antibiotika, antipiretika i protupalnih lijekova
  • Vitamin D3 doprinosi djelovanju imunološkog sustava
  • Ispitano sigurno za zube
  • Za djecu i odrasle

Mogu se uzimati u  bilo koje doba godine kod odraslih i djece koji imaju česte upale uha, grla i nosa, u vrijeme sezona prehlada i gripa, prije početka školske godine ili vrtića kako bi se osnažila oralna mikrobiota te zdravlje uha,grla i nosa. Nakon tretmana antibioticima kako bi se uspostavlja ravnoteža mikrobiote u usnoj šupljini i nazofarinksu. tj. kako bi se oporavila sluznica usne šupljine.

PROblis + D3 30 pastila

Upute za korištenje

Upute za korištenje

PROblis uzimati 1x dnevno. Svaki proizvod pogodan je za djecu stariju od 3 godine i odrasle u jednakoj dozi. Polako rastopiti u ustima, najbolje prije spavanja, nakon pranja zuba. Ne žvakati, gristi i ne odmah progutati, ne otapati PROblis u tekućini, jogurtu i sl. U vrijeme primjene PROblisa ili odmah nakon, ne unositi hranu ili tekućinu kako bi dobre bakterije mogle naseliti sluznicu nazofarinksa i usne šupljine.

Uzimati 1 mjesec za održavanje ravnoteže oralne mikrobiote ili 3 mjeseca kod djece i odraslih s učestalim ORL infekcijama. Klinička istraživanja su pokazala da se uzimanjem PROblisa 3 mjeseca postižu najdugotrajniji učinci.

Sastav

Sastav

Jedna pastila 1 milijardu CFU Streptococcus salivarius K12 i 5 µg Vitamin D3 (100% preporučenog dnevnog unosa), izomalt (zaslađivač), magnezijev stearat (sredstvo protiv stvrdnjavanja), aroma: menta. Ne sadrži gluten. Bez laktote. Vegerarijansko. Ispitano sigurno za zube. Može sadržavati proteine mlijeka.

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije uzimanja posavjetovati se liječnikom. Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

SKU: 1002384

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROblis D3 30 pastila”