adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Aboca Golamir 2Act sprej za grlo 30 ml

Golamir 2Act sprej za grlo je 100% prirodan medicinski proizvod. Zahvaljujući svom aktivnom prirodnom kompleksu ActiFilm DOL, koji se sastoji od tanina, smola, polisaharida i flavonoida, stvara aktivni zaštitni sloj, koji ima dvostruko djelovanje.

7.58  | 57.11 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

Smanjuje bol i štiti grlo. 100% prirodan medicinski proizvod.

Golamir 2Act sprej je inovativni medicinski proizvod koji smiruje bol i nadražaj zahvaljujući neizravnom protuupalnom i zaštitnom djelovanju na usno-ždrijelnu sluznicu. Koristi se kod grlobolje, za liječenje nadraženih i upalnih stanja usno-ždrijelne šupljine, a koja mogu biti uzrokovana virusima, bakterijama, alergenima ili kontaktom s vanjskim nadražujućim tvarima (dim, smog, prašina). Proizvod je prikladan i kod prehlada kod kojih spuštanje nosnog sekreta u grlo može biti uzrok iritacije. Prikladan je za djecu od navršene 6. godine života.

Zahvaljujući svom aktivnom prirodnom kompleksu ActiFilm DOL, koji se sastoji od tanina, smola, polisaharida i flavonoida, stvara aktivni zaštitni sloj, koji ima dvostruko djelovanje:

  • štiti površinu sluznice radi smanjenja njene preosjetljivosti
  • normalizira sluznicu neizravnim protuupalnim djelovanjem

Aboca Golamir 2Act sprej 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Protresite bočicu prije uporabe. Preporuča se da, pomoću raspršivača, 4 puta dnevno, 4 puta uštrcate sprej u usno-ždrijelnu šupljinu.

Sastav

Sastav

ActiFilm DOL, aktivni prirodni kompleks koji sadrži tanine, flavonoide, smole i polisaharide. Eterična ulja eukaliptusa i paprene metvice.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Šifra: 0002006
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi