Aboca Golamir 2Act sprej za grlo 30 ml

Golamir 2Act sprej za grlo je 100% prirodan medicinski proizvod. Zahvaljujući svom aktivnom prirodnom kompleksu ActiFilm DOL, koji se sastoji od tanina, smola, polisaharida i flavonoida, stvara aktivni zaštitni sloj, koji ima dvostruko djelovanje.

8,66 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

Smanjuje bol i štiti grlo. 100% prirodan medicinski proizvod.

Golamir 2Act sprej je inovativni medicinski proizvod koji smiruje bol i nadražaj zahvaljujući neizravnom protuupalnom i zaštitnom djelovanju na usno-ždrijelnu sluznicu. Koristi se kod grlobolje, za liječenje nadraženih i upalnih stanja usno-ždrijelne šupljine, a koja mogu biti uzrokovana virusima, bakterijama, alergenima ili kontaktom s vanjskim nadražujućim tvarima (dim, smog, prašina). Proizvod je prikladan i kod prehlada kod kojih spuštanje nosnog sekreta u grlo može biti uzrok iritacije. Prikladan je za djecu od navršene 6. godine života.

Zahvaljujući svom aktivnom prirodnom kompleksu ActiFilm DOL, koji se sastoji od tanina, smola, polisaharida i flavonoida, stvara aktivni zaštitni sloj, koji ima dvostruko djelovanje:

  • štiti površinu sluznice radi smanjenja njene preosjetljivosti
  • normalizira sluznicu neizravnim protuupalnim djelovanjem

Aboca Golamir 2Act sprej 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Protresite bočicu prije uporabe. Preporuča se da, pomoću raspršivača, 4 puta dnevno, 4 puta uštrcate sprej u usno-ždrijelnu šupljinu.

Sastav

Sastav

ActiFilm DOL, aktivni prirodni kompleks koji sadrži tanine, flavonoide, smole i polisaharide. Eterična ulja eukaliptusa i paprene metvice.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.

SKU: 0002006

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aboca Golamir 2Act sprej za grlo 30 ml”