Aboca LenoDiar za djecu 12 vrećica

Aboca LenoDiar za djecu je 100% prirodan medicinski proizvod koji djeluje protiv proljeva i ponovo uravnotežuje rad crijeva. Od 1. godine života.

15,31 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aboca LenoDiar za djecu je 100% prirodan medicinski proizvod koji djeluje protiv proljeva i ponovo uravnotežuje rad crijeva. Sadrži Actitan-F molekularni kompleks tanina i flavonoida. Namijenjen je djeci od navršene 1. godine života. Dolazi u pakiranju od 12 vrećica s granulama koje se otapaju u vodi.

Aboca LenoDiar za djecu namijenjen je liječenju proljeva različitog porijekla (kao sto je virusna infekcija, simptomi slični gripi obilježeni proljevom, funkcionalni proljev itd.). Preporuča se davanje odgovarajuće količine tekućine djetetu, kako bi se izbjegla opasnost od dehidracije.

LenoDiar sadrži Actitan-F, prirodni molekularni kompleks koji smanjuje upalu crijevne sluznice, uvijek prisutnu kod proljeva, zahvaljujući dvama mehanizmima djelovanja:

  1. zaštitnom djelovanju, koje se postiže stvaranjem zaštitnog sloja, koji ograničava kontakt s mikroorganizmima i nadrazujućim tvarima;
  2. djelovanju čistaca radikala na slobodne radikale, koje djeluje protiv iritacije sluznice.

Zahvaljujući sinergiji ovih dvaju djelovanja, LenoDiar potiče brzi oporavak crijevne funkcije i pospješuje ravnotežu bakterijske flore (mikrobiote). Zbog svojeg inovativnog mehanizma djelovanja, proizvod djeluje poštujući fiziologiju crijeva, bez izazivanja opstipacije.

Aboca LenoDiar za djecu 12 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporuča se uzimanje 1 vrećice svaka 3 sata, do najviše 4 vrećice dnevno ovisno o jačini poremećaja. Otopite sadržaj vrećice u 10 ml vode (otprilike jednoj žilici).

Ako se proljev ne smiri ili se pojača bez obzira na tretman, obratite se liječniku.

Sastav

Sastav

Actitan-F, prirodni molekularni kompleks tanina (iz turice, srčanika) i flavonoida (iz kamilice); sokovi dobiveni postupkom liofilizacije iz borovnice, kupine, bazge, šećer iz šećerne trske, prirodna aroma i aroma limuna, eterično ulje limuna, arapska guma.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju da ne dođe do poboljšanja simptoma, obratite se liječniku.

Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

SKU: 1102020

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aboca LenoDiar za djecu 12 vrećica”