Aboca LenoDiar za odrasle 20 kapsula

Aboca LenoDiar za odrasle je 100% prirodan medicinski proizvod koji djeluje protiv proljeva i ponovo uravnotežuje rad crijeva.

14,61 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aboca LenoDiar za odrasle je 100% prirodan medicinski proizvod koji djeluje protiv proljeva i ponovo uravnotežuje rad crijeva. Sadrži Actitan-P molekulatni kompleks tanina i polifenola.

Lenodiar za odrasle djeluje zbog prirodnog molekularnog kompleksa Actitan-P, koji smanjuje upalu crijevne sluznice, uvijek prisutnu kod proljeva, zahvaljujući dvama mehanizmima djelovanja:

  1. zaštitnom djelovanju, koje se postiže stvaranjem zaštitnog sloja, koji ograničava kontakt s mikroorganizmima i nadražujućim tvarima;
  2. djelovanju čistača radikala na slobodne radikale, koje djeluje protiv iritacije sluznice.

Zahvaljujući sinergiji ovih dvaju djelovanja, Lenodiar potiče brzi oporavak crijevne funkcije i pospješuje ravnotežu bakterijske flore (mikrobiote).

Zbog svojeg inovativnog mehanizma djelovanja, proizvod djeluje poštujući fiziologiju crijeva, bez izazivanja opstipacije.

Lenodiar namijenjen je liječenju akutnog proljeva različitog porijekla (kao što je virusna infekcija, simptomi slični gripi obilježeni proljevom it.) i liječenju kod ponovne aktivacije kroničnog proljeva (kao sto je IBS – sindrom iritabilnog crijeva, funkcionalni proljev, upalne bolesti crijeva it.) u kombinaciji sa specifičnim liječenjem.

Proizvod je namijenjen odraslima i adolescentima od navršene 12. godine života.

Aboca LenoDiar Adult 20 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporuča se uzimanje 2 kapsule LenoDiar Adult 2-3 puta dnevno ovisno o težini smetnji.

Ako simptom potraje dulje od 7 dana, obratite se liječniku.

Sastav

Sastav

Actitan-P, prirodni molekularni kompleks tanina (iz turice, srčenika) i polifenola (iz masline i kurkume), mikro kristalna celuloza.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju da ne dođe do poboljšanja simptoma, obratite se liječniku.

Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

SKU: 1102019

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aboca LenoDiar za odrasle 20 kapsula”