Aktival Beta glukan forte C kapsule

Aktival Beta glukan forte C je dodatak prehrani s beta-glukanom i vitaminom C.

28,33 52,60 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s beta-glukanom i vitaminom C.

Aktival Beta glukan forte C kapsule su napredan dodatak prehrani koji kombinira najbolje od prirode kako bi ojačao vaš imunološki sustav. Formulirane s visokokvalitetnim beta-glukanom i vitaminom C, ove kapsule pružaju snažnu podršku vašem tijelu u borbi protiv bolesti i infekcija. Beta-glukan je prirodni polisaharid koji potiče aktivaciju imunoloških stanica, što pomaže u jačanju obrambenih mehanizama organizma. Dodatno, vitamin C je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i ključan je za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava.

Aktival Beta glukan forte C kapsule su posebno formulirane kako bi se osigurala visoka biodostupnost i učinkovitost sastojaka. Redovitom primjenom ovog dodatka prehrani, možete ojačati svoj imunitet, smanjiti osjetljivost na prehlade i druge infekcije te osjećati veću vitalnost i energiju. Ove kapsule su savršen izbor za one koji žele poduprijeti svoje zdravlje na prirodan i učinkovit način. Odaberite Aktival Beta glukan forte C kapsule kako biste osigurali snažan imunološki sustav i bolje opće zdravlje.

  • Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Aktival Beta glukan forte C kapsule

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule Beta glukan forte C dnevno odrasli i djeca starija od 12 godina.

Sastav

Sastav

Dvije kapsule sadrže: Količina:
(1,3)-(1,6)-β-D-glukani

(Beta-glukani iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae))

1000 mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 120 mg (150% PU*)

*PU = preporučeni dnevni unos

Sastojci: Beta-glukani iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae) (Yestimun®); hidroksipropil metil celuloza; L-askorbinska kiselina; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece. Proizvod nije namijenjen za trudnice, dojilje i djecu mlađu od 12 godina.

SKU: 1102392

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aktival Beta glukan forte C kapsule”