Rizolip plus balans 60 kapsula

Rizolip plus balans je dodatak prehrani s crvenom rižom, kolinom, silimarinom iz ekstrakta sikavice, ekstraktom artičoke i koenzimom Q10.

22,49 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s crvenom rižom, kolinom, silimarinom iz ekstrakta sikavice, ekstraktom artičoke i koenzimom Q10. Pogodan je za vegane!

Koristi se za normalan metabolizam lipida i homocisteina  te jetru.

Kolin doprinosi normalnom metabolizmu lipida i homocisteina te održavanju normalne funkcije jetre.

Rizolip plus balans 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Rizolip plus balans uzima se 2 kapsule dnevno nakon zadnjeg obroka.

Najveća dopuštena dnevna doza su 2 kapsule. Ne smije se konzumirati dnevna doza od 3 mg ili više monakolina iz crvene fermentirane riže.

Sastav

Sastav

Sadrži:

u 2 kapsule:

Monakolini iz crvene fermentirane riže

(Monascus purpureus)

2,8 mg

Kolin

82,5 mg

Ekstrakt sjemenki sikavice (Silybum marianum)

175 mg

(od toga 140 mg silimarina)

Ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus) s 10% cinarina

80 mg

Koenzim Q10

60 mg

Sastojci: kukuruzni škrob; kolin bitartarat; hidroksipropil metil celuloza (kapsula); ekstrakt sjemenki sikavice; ekstrakt lista artičoke; koenzim Q10; prah crvene fermentirane riže (pomoću kvasca Monascus purpureus); tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Proizvod ne bi smjele konzumirati trudnice, dojilje, djeca mlađa od 18 godina i odrasle osobe starije od 70 godina. Ako imate bilo kakve zdravstvene probleme, potražite savjet liječnika o konzumaciji ovog proizvoda. Proizvod ne biste smjeli konzumirati ako uzimate lijekove za snižavanje kolesterola. Proizvod ne biste smjeli konzumirati ako već uzimate druge proizvode koji sadržavaju crvenu fermentiranu rižu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

SKU: 1002562

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rizolip plus balans 60 kapsula”