Boston otopina za čišćenje 30 ml

Boston otopina za čišćenje tvrdih i polutvrdih plinopropusnih kontaktnih leća.

11,21 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Boston Advance Cleaner je otopina za čišćenje tvrdih i polutvrdih plinopropusnih kontaktnih leća.

  • uklanja naslage lipida
  • formulirano za poboljšano ispiranje
  • nije za upotrebu s mekim kontaktnim lećama

Svakodnevnom upotrebom Boston Advance otopine za čišćenje spriječit će se nakupljanje tvrdokornih naslaga koje narušavaju ugodnost nošenja tvrdih plinopropusnih leća. Posebno formulirano za upotrebu uz Boston Advance otopinu za čuvanje.

Boston Advance Cleaner otopina za čišćenje 30 ml

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Operite ruke sa blagim sapunom. Protrljajte obje strane leća oprezno sa 2-4 kapi Boston Advance Cleaner u dlanu svoje ruke 20 sekundi. Isperite svježom vodom. Stavite leće u praznu kutijicu za leće i ispunite sa svježim Boston Advance Comfort otopinom za čuvanje. Držite leće namočene tako barem 4 sata ili preko noći prije nošenja. Uvijek koristite svježu otopinu za namakanje i spremanje leća.

Sastav

Sastav

Alkilni-eter sulfat (8,0 % w/w)

Ostali sastojci: natrijev klorid, fosfatni pufer, tri-kvarterni fosfolipid na bazi kakaa, silikagel suspenzija; s titanijevim dioksidom.

Napomene

Napomene

Ovaj proizvod nije namijenjen za izravnu primjenu u oko. Obavezno je ispiranje prije stavljanja leće u oko. Ne upotrebljavate ako prsten na bočici nedostaje ili je već odvojen od čepa. Ne upotrebljavajte ako ste alergični na bilo koji sastojak ovog proizvoda. Ne upotrebljavajte nakon datuma isteka roka valjanosti. Bacite preostalu otopinu 3 mjeseca nakon prvog otvaranja. Čuvajte izvan dohvata djece.

SKU: 2111088

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boston otopina za čišćenje 30 ml”