Prikazuje se svih 7 rezultata

BIOLEVEL

Biolevel je brend čokoladnih medvjedića za pravilan rast i razvoj djece.

Biolevel PROBITES 20 čokoladnih medvjedića

9,96 
Biolevel PROBITES mliječne čokoladice sadržavaju 2 soja dobrih bakterija koji povoljno djeluju na ljudski organizam.

IMMUNIQUE Kids sticks 10 vrećica

20,98 
IMMUNIQUE Kids sticks je dodatak prehrani s vitaminom D, cinkom i EpiCor i Nutra-C u prahu. Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora. Cink doprinosi normalnoj sintezi DNA.

IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani 120 ml

21,01 
IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani s EpiCor, vitaminom D i cinkom, s aromom šumskog voća. Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora. Cink doprinosi normalnoj sintezi DNA.

IMMUNIQUE Adults 30 kapsula

29,84 
IMMUNIQUE Adults je dodatak prehrani za odrasle s cinkom, vitaminom D, EpiCor i Nutra-C. Vitamin C i D te cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora. Cink doprinosi normalnoj sintezi DNA.

IMMUNIQUE Rapid 10 vrećice

24,05 
IMMUNIQUE Rapid je dodatak prehrani s EpiCor i Nutra-C s aromom šumskog voća u vrećicama. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Biolevel MULTIVITAMINI 20 čokoladnih medvjedića

9,96 
Biolevel MULTIVITAMINI su ukusne mliječne čokoladice koje sadržavaju sve ključne vitamine i minerale pravilno izbalansirane da bi zadovoljile potrebe svakoga djeteta od navršene 4.godine života.

Biolevel KALCIJ I VITAMIN D 20 čokoladnih medvjedića

9,96 
Biolevel KALCIJ I VITAMIN D bijele čokoladice voćnog okusa zadovoljiti će dnevne potrebe djeteta za kalcijem i vitaminom D od navršene 4.godine života.