IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani 120 ml

IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani s EpiCor, vitaminom D i cinkom, s aromom šumskog voća. Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora. Cink doprinosi normalnoj sintezi DNA.

21,01 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Moćna podrška tvom imunitetu.

Imunološki sustav je danas izložen brojnim izazovima koji zahtijevaju moderna rješenja. Linija proizvoda IMMUNIQUE sadrži EpiCor®– patentirani suhi fermentat kvasca koji pruža inovativnu i sveobuhvatnu podršku imunološkom sustavu.

IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani prirodna je formula EpiCor® pogodna za djecu, obogaćena cinkom i vitaminom D koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju, a istovremeno ima divan okus šumskog voća u kojem djeca uživaju.

Za djecu iznad 3 godine.

  • ЕpiCor® – je jedinstveni prirodni sastojak dobiven iz kvasca, poznat po jačanju imunološkog sustava putem različitih mehanizama. Podržava proizvodnju protutijela koja štite imunitet u izloženim predjelima kao što su oči, nos, usta i crijeva, a istovremeno aktivira prirodne stanice ubojice koje identificiraju i eliminiraju zaražene stanice. ЕpiCor® poboljšava antioksidacijski kapacitet, regulira crijevne bakterije i na taj način poboljšava zdravlje probavnog sustava. Stroga klinička ispitivanja dokazuju da ovaj proizvod učinkovito jača imunološki sustav i pozitivno utječe na crijevnu mikrobiotu.
  • Nutra-C™ –  je poseban oblik vitamina C obogaćenog metabolitom. Sadrži kalcijev i magnezijev askorbat te prirodni metabolit vitamina C – treonsku kiselinu. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Vitamin D – u Immunique dolazi u mikro inkapsuliranom obliku koji je topiv u vodi. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištavanju kalcija i fosfora.
  • Cink – u formuli ovog proizvoda doprinosi normalnoj sintezi DNK, normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani 120 ml

IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani 120 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za djecu iznad 3 godine: 5 ml na dan. Prije upotrebe dobro promućkajte.

Sastav

Sastav

Sadrži u dnevnoj dozi u 5 ml % PU*
EpiCor® 90 mg /
Vitamin D 5 µg 100%
Cink 2,5 mg 25%

* PU – preporučeni unos za odrasle osobe

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi ispod 25C.

SKU: 1112021

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IMMUNIQUE Children tekući dodatak prehrani 120 ml”