IMMUNIQUE Kids sticks 10 vrećica

IMMUNIQUE Kids sticks je dodatak prehrani s vitaminom D, cinkom i EpiCor i Nutra-C u prahu. Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora. Cink doprinosi normalnoj sintezi DNA.

20,98 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Moćna podrška tvom imunitetu.

Imunološki sustav je danas izložen brojnim izazovima koji zahtijevaju moderna rješenja. Linija proizvoda IMMUNIQUE sadrži EpiCor®– patentirani suhi fermentat kvasca koji pruža inovativnu i sveobuhvatnu podršku imunološkom sustavu.

IMMUNIQUE Kids sticks posebno su dizajnirani kao bi ih djeca konzumirala što jednostavnije.

Otopite jednu vrećicu dnevno u čaši vode ili druge tekućine i omogućite svojem djetetu da uživa u njegovu okusu i zdravstvenim prednostima formule EpiCor®, ojačane posebnim oblikom vitamina C, cinka i vitamina D za prirodno jačanje imuniteta.

  • ЕpiCor® – je jedinstveni prirodni sastojak dobiven izkvasca, poznat po jačanju imunološkog sustava putem različitih mehanizama. Podržava proizvodnju protutijela koja potiču obrambene mehanizme u izloženim predjelima kao što su oči, nos, usta i crijeva, a istovremeno aktivira prirodne stanice ubojice koje prepoznaju i uklanjaju zaražene stanice. ЕpiCor® poboljšava protuoksidacijski kapacitet, regulira crijevne bakterije i na taj način poboljšava gastrointestinalnu udobnost. Stroga klinička ispitivanja dokazuju da ovaj proizvod učinkovito jača imunološki sustav i pozitivno utječe na crijevnu mikrobiotu.
  • Nutra-C™ – je poseban oblik vitamina C obogaćenog metabolitom. Sadrži kalcijev i magnezijev askorbat te prirodni metabolit vitamina C – treonsku kiselinu. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Vitamin D – u IMMUNIQUEU dolazi u mikroinkapsuliranom obliku i obliku koji je topiv u vodi. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištavanju kalcija i fosfora.
  • Cink – Cink u formuli ovog proizvoda doprinosi normalnoj sintezi DNK, normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
IMMUNIQUE Kids sticks 10 vrećica

IMMUNIQUE Kids sticks 10 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za djecu iznad 3 godine: otopiti 1 vrećicu dnevno u dovoljno vode ili soka, zatim popiti.

Sastav

Sastav

Sadrži u dnevnoj dozi u 1 vrećici % PU*
EpiCor® 90 mg /
Vitamin C iz Nutra-C™ 20 mg 20%
Cink 4 mg 40%
Vitamin D 5 µg 100%

* PU – preporučeni unos za odrasle osobe

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi ispod 25C.

SKU: 1112022

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “IMMUNIQUE Kids sticks 10 vrećica”