Catafertyl test za trudnoću 2 komada

Catafertyl test za trudnoću brz je i pouzdan test za kućnu upotrebu i rano otkrivanje trudnoće.

9,96 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

2 kućna testa za rano utvrđivanje trudnoće.

Mjeri prisutnost trudničkoga hormona hCG, koji se pojavljuje rano u prvom tromjesečju. Ovaj probirni test jednostavan je za upotrebu i omogućuje ženama da saznaju jesu li trudne.

Brz i pouzdan test djeluje tako što utvrđuje povišene razine humanog korionskog gonadotropina (hCG) u mokraći, hormona koji tijelo proizvodi tijekom trudnoće.

Test djeluje tako što otkriva povišene razine humanog korionskog gonadotropina (hCG) u mokraći kako bi se lakše utvrdilo je li žena trudna.

  • 99,2-POSTOTNA TOČNOST
  • REZULTATI ZA 1–3 MINUTE
  • SAMOTESTIRANJE SREDNJIM MLAZOM MOKRAĆE
Catafertyl test za trudnoću 2 komada

Catafertyl test za trudnoću 2 komada

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučujemo da napravite test jedan dan nakon očekivanog početka menstruacije. Smanjite unos tekućine približno 2 sata prije testiranja. Za testiranje trudnoće prikladna je bilo koja mokraća, ali za najtočnije rezultate bolje je upotrijebiti prvu jutarnju mokraću.

Izvođenje testa:
1. Prije testiranja test treba zagrijati na sobnu temperaturu (10–30 °C). Otvorite zapečaćenu foliju tako da je poderete uzduž oznake. Izvadite test iz folije i uklonite zatvarač kako biste otkrili upijajući vrh.

2. Držite test za držač za palac s izloženim upijajućim vrhom usmjerenim prema dolje. Ispustite malu količinu urina u WC-školjku, a zatim usmjerite vrh testa izravno u mlaz mokraće najmanje 10 sekundi. Pazite da ne mokrite iznad strelice.

3. Vratite zatvarač na test i stavite ga na ravnu površinu tako da kontrolni i testni prozorčić budu okrenuti prema gore. Namjestite sat na 3 minute.
4. Nakon 3 minute očitajte rezultat. Nemojte čekati duže od 5 minut da očitate rezultat.

Pozitivan rezultat označen je s dvije crtice različitih boja u testnom području (T) i kontrolnom području (C). Crtice se ne moraju nužno podudarati u intenzitetu boje jer različite faze trudnoće imaju različite koncentracije hCG-a. Ako je boja testne crtice (T) blijeda, preporučujemo da ponovite test nakon 48 sati.

Ako dobijete pozitivan rezultat, to znači da ste vjerojatno trudni. Savjetujemo vam da posjetite svog ginekologa da potvrdi rezultat, razgovarate o sljedećim koracima i da započnete prenatalnu skrb.

SKU: 0009711

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Catafertyl test za trudnoću 2 komada”