GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice 6 jednodoznih aplikatora

GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice je vodeni vaginalni gel koji služi za brzo vlaženje u slučajevima suhoće rodnice. Umiruje i štiti od nadražaja. Može se koristiti za podmazivanje (kao lubrikant).

17,24 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice je vodeni vaginalni gel koji stvara tanki vlažni sloj na stijenci rodnice i na taj način vlaži sluznicu rodnice. Idealan nakon poroda, u menopauzi ili tijekom liječenja karcinoma. 6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml. Suhoća rodnice.

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je medicinski proizvod razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikatoru za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu.

Primjenjuje se za ublažavanje simptoma vaginalne suhoće koja se javlja uslijed hormonskih promjena tijekom trudnoće i nakon poroda, tijekom liječenja karcinoma i u menopauzi , naročito ako je sluznica tanka, osjetljiva i ranjiva, te za otklanjanje pratećeg osjećaja nelagode.

Njegovom primjenom ublažavaju se i simptomi koji se smatraju nadražujućim, kao što je osjećaj pečenja ili svrbež, čime se poboljšava opće fizičko stanje.

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je također idealan za olakšavanje spolnog odnosa. Može se koristiti za podmazivanje (kao lubrikant).  Ovaj hidratantni gel se, prema potrebi, može primijeniti svakodnevno.

GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Gynofit gel za ovaživanje rodnice je medicinski proizvod u obliku gela koji dolazi u aplikatorima za jednokratnu primjenu. Gel se istiskuje izravno u rodnicu pomoću posebno oblikovanog, zabrtvljenog aplikatora. Čista, jednostavna i učinkovita aplikacija, gdje god se nalazili.

Ovisno o potrebama i osjećaju suhoće (koji su različiti u svake žene), primijenite svakodnevno, najbolje tijekom dana. Može se primjenjivati do 30 uzastopnih dana. Tada je potrebno napraviti stanku od nekoliko dana, prije ponovne primjene.

Sastav

Sastav

Voda, glicerol, propilenglikol, hidroksietilceluloza, limunska kiselina, levulinska kiselina, natrijev levulinat, p-anisna kiselina, natrijev hidroksid. Ne sadrži hormone, mirise, parabene ili konzervanse.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.  Pogodan je za primjenu tijekom trudnoće i dojenja.

Sudeći po sastavu, pod uvjetom da se pravilno primjenjuje, Gynofit gel za ovlaživanje rodnice vjerojatno neće uzrokovati štetne događaje. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel može uzrokovati nadražaj sluznice.

​Čuvati na sobnoj temperaturi (15 – 25 ⁰C), izvan pogleda i dohvata djece.

SKU: 1102567

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice 6 jednodoznih aplikatora”