GYNOFIT gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom 6 jednodoznih aplikatora

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa. Za sprječavanje i liječenje bakterijske vaginoze i gljivične upale rodnice.

19,91 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom za sprječavanje i liječenje bakterijske vaginoze i gljivične upale rodnice. Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice.

GYNOFIT gel je medicinski proizvod na bazi mliječne kiseline, razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikator za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu.

6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml

Namijenjen za sprječavanje i kratkotrajno liječenje (obično 6-12 dana) bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica. Primjenjuje se i za liječenje bakterijske vaginoze u kombinaciji s antibioticima. Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice. Gel se koristi za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa rodnice.

GYNOFIT gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom

Upute za korištenje

Upute za korištenje

GYNOFIT je medicinski proizvod u obliku gela pripremljen u higijenski aplikator za jednokratnu primjenu, jednostavnu i čistu, u rodnicu. Gel se izravno istiskuje u rodnicu iz posebno oblikovanog i zabrtvljenog, jednokratnog aplikatora. Preporučuje se primjena u ležećem položaju, najbolje navečer prije odlaska na spavanje.
Prikladno i higijenski bilo da ste na putu ili kod kuće, praktično zahvaljujući tome što je svaki aplikator zapakiran u vlastitu vrećicu.

Kratkotrajna primjena (6-12 dana) kod bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica. U slučaju iscjetka neugodnog mirisa, nadraženosti, crvenila, osjećaja pečenja i svrbeža u području rodnice.

Liječenje: primijenite 1 aplikator dnevno, tijekom 6-12 dana dok simptomi ne nestanu.

Sprječavanje: primijenite 1 aplikator dnevno, tijekom 1-2 dana nakon mjesečnice, spolnog odnosa ili posjete bazenima.

Sastav

Sastav

Voda, propilenglikol, hidroksipropilmetilceluloza, laktatna kiselina, natrijev laktat, kaprilil glikol, levulinska kiselina, glikogen, glicerol, natrijev levulinat, natrijev hidroksid, p-anisna kiselina.

Ne sadrži mirise, parabene ili konzervanse.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela. Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja.

Ako se unatoč pravilnoj primjeni simptomi nisu ublažili, molimo obratite se svom liječniku ili ljekarniku nakon najkasnije 12 dana neprekinute primjene.  Čuvati izvan pogleda i dohvata djece, na sobnoj temperaturi (15 – 25 ⁰C).

SKU: 1002657

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GYNOFIT gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom 6 jednodoznih aplikatora”