Multi-Gyn ActiGel 50 ml gel + aplikator

Multi-Gyn ActiGel trenutačno ublažava svrbež, iritaciju, osjetljivost, crvenilo i bol, izazvane bakterijskom infekcijom. Ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neugodnosti, kao što su pojačani iscjedak i neugodan miris.

16,49  13,19 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 12,56 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Multi-Gyn ActiGel trenutačno ublažava svrbež, iritaciju, osjetljivost, crvenilo i bol, izazvane bakterijskom infekcijom. Ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neugodnosti, kao što su pojačani iscjedak i neugodan miris.

Za žene koje pate od neugodnih mirisa povezanih s bakterijskom vaginozom (BV). Ovaj gel je vrlo učinkovit u liječenju BV i s time povezanih tegoba poput rijetkog, sivkastog iscjetka, mirisa na ribu, svrbeža, nadraženosti, osjetljivosti, crvenila i bolova. Ima izravan umirujući učinak. Sadrži patentom zaštićeni 2QR kompleks koji štiti tkivo od štetnih bakterija na siguran, prirodan način i optimizira floru rodnice.

  • liječi bakterijsku vaginozu
  • smanjuje neugodan miris i iscjedak
  • ima izravan umirujući učinak
  • optimizira pH i floru rodnice
  • prirodan proizvod

Nema mirisa, ne sadrži hormone niti sastojke životinjskog podrijetla.

Multi-Gyn ActiGel 50 ml gel + aplikator

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Multi-Gyn ActiGel koristite onoliko često koliko želite, svaki put kad osjetite ili želite spriječiti tegobe poput svrbeža, osjetljivosti ili nadraženosti.

Za liječenje bakterijske vaginoze (BV) s neugodnim iscjetkom i/ili mirisom, primijenite u rodnicu najmanje dvaput dnevno u dostatnoj količini tijekom najmanje 5 dana.
Za sprječavanje neugodnog iscjetka, mirisa i povezanih tegoba ili protiv kvasnica, dovoljna je jedna primjena svaka tri dana. Češća primjena povećava djelotvornost. Savjetujemo primjenu prije odlaska na spavanje. Nezaštićen spolni odnos utječe na kiselost (pH vrijednost) rodnice. Primijenite Multi-Gyn ActiGel unutar 8 sati nakon spolnog odnosa da biste obnovili optimalnu pH vrijednost rodnice i spriječili rast neželjenih bakterija i neugodan miris.
U slučaju vaginalnih tegoba poput svrbeža, nadraženosti, osjetljivosti, crvenila ili boli, primijenite Multi-Gyn ActiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god vam je potrebno olakšanje simptoma. Primjena
Vanjska primjena: u slučaju tegoba na vanjskom intimnom području (stidnici), možete nanijeti Multi-Gyn ActiGel prstom (uvijek prije toga operite ruke).

Unutarnja primjena: može se upotrijebiti poseban aplikator. Dodan je u kutiju i može se pričvrstiti na tubu. Aplikatorom možete primijeniti gel u rodnicu. Nakon primjene možete ostaviti aplikator na tubi, isprati ga toplom vodom i zatim staviti zatvarač na aplikator. Također možete gel unijeti prstom umjesto aplikatorom. Operite ruke i na vrh kažiprsta nanesite količinu veliku barem kao jagodica prsta te je unesite u rodnicu.

Sastav

Sastav

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, ksantan guma, glicerol, kaprilil glikol.

pH4,1

2QR kompleks: patentom zaštićeni, pročišćeni sastojak Aloe Barbadensis

Napomene

Napomene

Važna napomena! Nakon primjene možete osjetiti peckanje. Ovaj je osjećaj normalan i brzo će nestati.

Multi-Gyn ActiGel potpuno je siguran i nema ograničenja u primjeni. Može se primjenjivati uz lijekove.
U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.
Multi-Gyn ActiGel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana tako da se flora rodnice može sama regulirati bez podrške.
Štetni događaji: Budući Multi-Gyn ActiGel ima kiselost optimalnu za rodnicu, a sperma je lužnata, primjena Multi-Gyn ActiGela može smanjiti aktivnost sperme. Stoga se ActiGel ne smije primjenjivati nekoliko sati prije ili poslije spolnog odnosa ako želite zatrudnjeti. Nema drugih poznatih štetnih događaja.

Primjena s lijekovima: Multi-Gyn ActiGel ne utječe na lijekove.

Trudnoća i dojenje: nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn ActiGela tijekom trudnoće i dojenja.

SKU: 0005279 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 12,56 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Multi-Gyn ActiGel 50 ml gel + aplikator”