LACTOGYN vagitoriji 10×2 g

LACTOGYN vagitoriji su medicinski proizvod koji pomaže u očuvanju prirodnog obrambenog mehanizma rodnice i pospješuje obnovu vaginalne flore.

11,76 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

LACTOGYN vagitoriji su medicinski proizvod koji pomaže u očuvanju prirodnog obrambenog mehanizma rodnice i pospješuje obnovu vaginalne flore. Sadrže natrijevu sol hijaluronske kiseline i mliječnu kiselinu koje pomažu u otklanjanju simptoma zbog neravnoteže vlažnosti i/ili pH rodnice.

Hijaluronska kiselina u obliku natrijeve soli u dozi od 10 mg/vagitorij ima učinak vlaženja i podmazivanja suhe rodnice, što doprinosi obnovi prirodnog i ugodnog vaginalnog okruženja.

Mliječna kiselina, koja je i inače prisutna u rodnici, potiče trenutnu korekciju pH vrijednosti i potpomaže prirodnu obnovu osjetljivog vulvovaginalnog ekosustava.

Polikarbofil u dodiru sa sluznicom rodnice neprestano oslobađa H+ ione koji doprinose snižavanju pH vaginalnog okruženja.

LACTOGYN vagitoriji korisni su u sprječavanju i liječenju nespecifične suhoće rodnice i suhoće povezane s atrofičnim vaginitisom. Pomoćno su sredstvo u slučaju nadraženosti, osjećaja peckanja i svrbeža rodnice te infektivnih i upalnih stanja rodnice. Indicirani su za žene reproduktivne dobi, žene u menopauzi i perimenopauzi. Proizvod se može upotrebljavati s prezervativima.

LACTOGYN vagitoriji 10x2 g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Doziranje:
Umetnuti jedan vagitorij dnevno u rodnicu, po mogućnosti uvečer prije odlaska na spavanje, tijekom 5 – 7 dana nakon završetka menstruacije ili prema uputi liječnika.

Upute za uporabu:
– Dobro operite područje rodnice prije primjene (po mogućnosti vanjsko i unutarnje ispiranje rodnice).
– Temeljito operite ruke prije otvaranja blistera i izvadite jedan vagitorij.
– Nježno umetnite vagitorij duboko u rodnicu, po mogućnosti ležeći na leđima, kako biste spriječili slučajno ispadanje vagitorija iz rodnice.

Sastav

Sastav

Natrijeva sol hijaluronske kiseline, polikarbofil, mliječna kiselina, vitamini A i E, 18-beta-gliciretinska kiselina i ulje čajevca.

Napomene

Napomene

Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Nemojte progutati. Nemojte upotrebljavati ako je pakiranje prethodno otvoreno ili oštećeno. Nemojte upotrebljavati proizvod nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na neotvoreni proizvod koji se pravilno čuva. Nemojte upotrebljavati proizvod u slučaju oštećenja (lezija) i rana u rodnici. U slučaju istodobne primjene s drugim terapijama, bilo lijekovima ili medicinskim proizvodima, morate se savjetovati sa svojim liječnikom. Nemojte upotrebljavati proizvod tijekom menstruacije. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu bez savjetovanja s liječnikom. Uporaba proizvoda, posebno dugotrajna, može uzrokovati pojavu osjetljivosti. U tom slučaju prekinite liječenje i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli s odgovarajućom terapijom. Obavezno obavijestite liječnika ili ljekarnika o svim neželjenim učincima koji nisu navedeni u uputi za uporabu. Nemojte upotrebljavati proizvod više od 30 uzastopnih dana.

U trudnica, žena koje doje i djece vagitoriji se smiju upotrebljavati samo ako je to nužno i pod nadzorom liječnika. U slučaju netaknutog himena, prije primjene savjetujte se sa svojim ginekologom u vezi s posebnim uvjetima uporabe. Proizvod za jednokratnu primjenu. Ako vagitorij slučajno ispadne iz rodnice, nemojte ga ponovno upotrijebiti.

SKU: 0002544

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LACTOGYN vagitoriji 10×2 g”