DeForte Vitamin D 2000 IU 60 kapsula

DeForte Vitamin D 2000 IU je dodatak prehrani u obliku softgel kapsula koje sadrže vitamin D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

14,60 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani u obliku kapsule. Kapsule su malog promjera i obujma te pravilnog oblika, stoga su prikladne za osobe koje teže gutaju.

U jednoj Deforte kapsuli nalazi se 2.000 međunarodnih jedinica vitamina D (kolekalciferola) što je jednako 50 mikrograma.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Vitamin D3 s omega-3 masnim kiselinama – svaka kapsula u sebi sadrži 198 mg hladno prešanog ulja lana od čega je 99 mg alfa-linolenske omega-3 masne kiseline.

Vitamin D je spoj topiv u mastima. Apsorbira se u tankom crijevu uz sudjelovanje žuči. Unutar tijela ovaj vitamin prolazi kroz razne transformacije u biološki aktivne metabolite. Ti spojevi cirkuliraju tijelom i budući da su fiziološki slični hormonima, reguliraju funkcije mnogih organskih sustava.

Glavni zadatak vitamina D je održavati konstantnu razinu kalcija u krvnoj plazmi povećavajući njegovu apsorpciju u crijevima, uzimajući kalcij iz kostiju i smanjujući njegovo izlučivanje kroz bubrege. Stoga je vitamin D važan za metabolizam koštanog tkiva.

DeForte Vitamin D 2000 IU 60 kapsula

DeForte Vitamin D 2000 IU 60 kapsula

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporuča se jednu Deforte kapsulu uzeti s vodom jedan puta na dan, neovisno o obroku.

Sastav

Sastav

hladno prešano ulje lana, želatina, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, kolekalciferol (vitamin D3).

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 1112039

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DeForte Vitamin D 2000 IU 60 kapsula”