Dermatix ULTRA gel

Dermatix ULTRA gel za tretman silikonskim gelom vidljivih, nezrelih ožiljaka. Pomaže u smanjenju boli, svrbeža, crvenila i visine samog ožiljka.

19,66 31,57 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dermatix Ultra je silikonski gel za vanjsku primjenu, koji se koristi za prevenciju ožiljaka kod svježe zaraslih rana kao i za smanjenje istaknutih nezrelih ožiljaka.

Klinički je testiran i dokazano je da smanjuje i omekšava ožiljke, smanjuje svrbež i promjenu boje te bolnost koji često prate ožiljke.

Dermatix Ultra gel predstavlja proizvod za koji je klinički dokazano da značajno poboljšava izgled ožiljaka. Efikasno se koristi za prevenciju i liječenje hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka. Također se s uspjehom koristi za liječenje ožiljaka koji su posljedica ozljeda, opeklina, akni i kirurških zahvata.

Gel pored visokog sadržaja silikona (99,95%) sadrži i ester antioksidanta vitamina C (0,05%). Brzo se suši i stvara nevidljiv film na koži preko kojeg se mogu nanositi kozmetički preparati ili šminka.

Dostupno u pakiranjima od 6 g i 15 g gela.

Dermatix ULTRA gel 6g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

2 x dnevno kroz minimalno 2 mjeseca. U slučaju pojave crvenila, iritacije ili boli na mjestu nanošenja treba prekinuti uporabu i kontaktirati svog liječnika.

Sastav

Sastav

ciklički i polimerski silikoni, ester vitamina C.

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku upotrebu. Ako se pojave iritacije na koži prekinuti s upotrebom. Čuvati izvan dohvata djece.

SKU: 1005214

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dermatix ULTRA gel”