Nourisil MD silikonski gel za ožiljke 30g

Nourisil MD je silikonski gel za prevenciju i liječenje novih i starih keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka.

32,79 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Silikonski gel za prevenciju i liječenje novih i starih keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka.

Nourisil MD je ultra lagani, prozirni, samo-sušeći silikonski gel, koji je razvijen za prevenciju i liječenje novih i starih keloidnih i  hipertrofičnih ožiljaka, koji su posljedica kirurških zahvata, rana, trauma ili opeklina. Sadrži jedinstvenu mješavinu silikona i vitamina E za održavanje uravnotežene hidratacije koze, te poboljšava izgled ožiljaka.

Ovaj gel izravnava, smanjuje i omekšava ožiljke, smanjuje svrbež, bol i crvenilo koze uzrokovano ožiljcima, gel pruža ugodan, svilenkast osjećaj koze i ne ostavlja masni trag. Lako se nanosi na ožiljke na svim dijelovima kože, uključujući lice i zglobove. Kada se koristi direktno, gel se suši i stvara film na kozi koji hidratizira i štiti ožiljke.

Nourisil MD gel se nanosi nakon zacjeljivanja rane, pogodan je za sve tipove koze, uključujući osjetljivu i dječju kožu.

Medicinski proizvod.

Nourisil MD silikonski gel za ožiljke 30g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Operite ruke prije i nakon uporabe. Osigurajte da je područje kože čisto i suho. Uklonite poklopac sa raspršivača. Pritisnite pumpicu nekoliko puta kako bi se pojavio gel.

Nanesite malu količinu Nourisil MD gela na ožiljak, lagano umasirajte i ostavite da se osuši. Ukoliko je potrebno, pažljivo obrišite višak gela sa rupčićem kako bi se izbjeglo bojanje odjeće.
Nakon sušenja Nourisil MD gela, mogu se nanijeti kozmetički preparati, krema za zaštitu od sunca ili šminka.

Nourisil MD gel nanesite dva puta dnevno; jednom ujutro i jednom navečer.

Preporučeno trajanje liječenja je 60-90 dana. Kod liječenja većih i starih ožiljaka, potrebni su duzi tretmani korištenja gela.

Sastav

Sastav

Ciklopentasiloksan, Caprylyl Methicone, tokoferil acetat, dimetikon krospolimer, PEG-12 dimetikon / PPG-20 krospolimer, poligliceril-3-diizostearat, dimetikon.

Napomene

Napomene

Nourisil MD ne smije se nanositi na otvorene rane ili kod trećeg stupnja opeklina koze. Nourisil MD ne smije se primjenjivati gdje dermatološki uvjeti utječu na integritet kože. U slučaju sumnje kontaktirajte svog liječnika ili ljekarnika. Potrebno je izbjegavati izravni kontakt sa sluznicom i očima. Ukoliko se na istoj površini kože koristi dodatno lokalno liječenje, obratite se svom liječniku ili ljekarniku za savjet. Ukoliko ste osjetljivi na neki od sastojaka, nemojte koristiti Nourisil MD gel. Ukoliko dođe do iritacije, potrebno je prekinuti korištenje proizvoda te se konzultirati sa liječnikom ili ljekarnikom. Samo za vanjsku uporabu.

Čuvati izvan dohvata djece. Pohranite na temperaturi između 4 i 25 °C. Nemojte koristiti Nourisil MD vise od 12 mjeseci nakon otvaranja i nakon što je istekao datum roka trajanja (EXP).

SKU: 1005300

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nourisil MD silikonski gel za ožiljke 30g”