DiviCo Narukvica protiv komaraca 2 komada

Narukvica protiv komaraca DiviCo sadrži mješavinu eteričnih ulja koja su sigurna za djecu i odrasle.  Efektivna zaštita više od 144 sata. Prirodni sastojci.

4,93 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

DiviCo Narukvica protiv komaraca sadrži mješavinu eteričnih ulja koja su sigurna za djecu i odrasle.  Efektivna zaštita više od 144 sata. Prirodni sastojci.

Repeletna narukvica prikladana je za dom, putovanja, kampiranje, hodanje, planinarenje. Osim na ruku, narukvicu možete prikačiti na kolica, torbu za pelene, ruksak ili bilo koji drugi predmet s kojeg odaberete da želite odbijati komarce. Samo odrasla osoba smije otvoriti pakirnu ambalažu.

Biocidni proizvod, repelent protiv komaraca, osnovna skupina 3, vrsta proizvoda 19. Narukvica se aktivira nošenjem.

Nije za korištenje djece mlađe od 3 godine zbog sitnih dijelova. Nije namijenjeno da se koristi kao igračka.

  • DEET free
  • vodootporna
  • prilagodljiva

DiviCo Narukvica protiv komaraca 2 komada

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Osim na ruku, narukvicu možete prikačiti na kolica, torbu za pelene, ruksak ili bilo koji drugi predmet s kojeg odaberete da želite odbijati komarce. Samo odrasla osoba smije otvoriti pakirnu ambalažu.

Sastav

Sastav

Eukaliptus citriodora ulje, hidratizirano, ciklizirano (redefinirano iz smjese cis- i trans-p-metana-3,8 diol (Citridiol) 15%

Silikonska guma 85%

Napomene

Napomene

Uzrokuje jako nadraživanje oka. Čuvati izvan dohvata male djece. Nakon uporabe temeljito oprati ruke.

U slučaju dodira s očima: oprezno isprati s vodom nekoliko puta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite. Ukoliko nadražaj oka ne prestane potražiti pomoć liječnika. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, izbjegavati izravno izlaganje suncu.

SKU: 1005295

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DiviCo Narukvica protiv komaraca 2 komada”