Dietpharm Kardalept kapsule PROMO PAKIRANJE

Dietpharm Kardalept kapsule dodatak su prehrani s ekstraktom gloga čiji se cvjetni vršci s listovima smatraju blagotvornima za zdravlje srca.

9,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s ekstraktom gloga čiji se cvjetni vršci s listovima smatraju blagotvornima za zdravlje srca. Namijenjene su za održavanje normalnih funkcija srca. Posebno se preporučaju osobama starije dobi.

  • Glog pridonosi normalnoj funkciji srca. Vrste gloga su trnoviti listopadni grmovi. Blagotvornima za zdravlje srca se smatraju cvjetni vršci s listovima iz kojih se rade standardizirani ekstrakti.
  • Odoljen se još naziva valerijana ili macina trava. Upotrebljavaju se podanak i korijen biljke koji sadrži nekoliko glavnih skupina sastojaka: seskviterpene i valepotrijate.

Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje koriste proizvod ne bi trebale voziti ili upravljati strojevima barem 2 sata nakon uzimanja.

Jedno pakiranje sadrži 30 kapsula.

Dietpharm Kardalept kapsule PROMO PAKIRANJE

Dietpharm Kardalept kapsule PROMO PAKIRANJE

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzima se 1 kapsula na dan, uz obrok. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje koriste proizvod ne bi trebale voziti ili upravljati strojevima barem 2 sata nakon uzimanja. 

Sastav

Sastav

Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
1 kapsula
Suhi ekstrakt cvjetova i listova bijelog gloga
(Crataegus monogyna) standardiziran na 1,5% hiperozida
120 mg
Suhi ekstrakt korijena odoljena (Valeriana officinalis)
s najmanje 0,15% valerenske kiseline
60 mg
Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama i djeci ispod 12 godina starosti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu pri temperaturi do 25°C u originalnom pakiranju.

SKU: 0103067

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Kardalept kapsule PROMO PAKIRANJE”