Dietpharm Magnezij Citrat 375 20 šumećih tableta

Dietpharm Magnezij Citrat 375 šumeće tablete namijenjene su osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i živčanog sustava.

12,60 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Ima li išta bolje magnezija? Ima! Magnezij citrat 375. Provjereno iz Dietpharma – 100% magnezij citrat!

Novi proizvod u obliku šumećih tableta vrhunske kvalitete – Dietpharm Magnezij citrat 375.

Zašto baš magnezij kao dodatak prehrani? Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.

Zašto magnezij citrat? Oblik magnezij citrata ima visoku bioraspoloživost, lako i brzo se apsorbira u organizmu te je najčešći izbor preporuke za optimalnu nadopunu magnezija.

Magnezij Citrat 375 šumeće tablete namijenjene su osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i živčanog sustava. Šumeće tablete sadrže magnezij u obliku magnezijevog citrata koji se lako i brzo apsorbira u organizmu. 1 šumeća tableta sadrži 375 mg magnezija odnosno 100% preporučenog dnevnog unosa magnezija.

Dietpharm Magnezij Citrat 375 20 šumećih tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzima se 1 šumeća tableta na dan otopljena u čaši vode (200 ml).

Sastav

Sastav

Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
1 tableta %PU*
Magnezij (magnezijev citrat) 375 mg 100

* PU preporučeni unos za odrasle osobe

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi od 25C.

SKU: 1002531

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Magnezij Citrat 375 20 šumećih tableta”