Dietpharm Magnezij Malat 400 80 kapsula

Dietpharm Magnezij Malat 400 je dodatak prehrani s 400 mg magnezija visoke bioraspoloživosti u dnevnoj dozi (2 puta po 2 kapsule na dan). Za fizički aktivne osobe, kod nedostatka energije i kroničnog umora.

16,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s visokom dnevnom dozom magnezija (400 mg) u obliku magnezijevog malata. Magnezij visoke bioraspoloživosti namijenjen fizički aktivnim osobama, kod kroničnog umora, za zdravlje mišića i živčanog sustava.

Magnezij je četvrti najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu. Ima važnu fiziološku ulogu u održavanju normalne živčane i mišićne funkcije, normalnog metabolizma stvaranja energije, normalne sinteze bjelančevina i mnogim drugima.

Povećane potrebe za magnezijem očituju se u slučajevima nedostatne ili jednolične prehrane, kod reducirane apsorpcije (crijevne bolesti), proljeva ili povraćanja, pojačanog gubitka kroz prekomjerno znojenje, u slučajevima dugoročnog stresa, kod sportaša i rekreativaca, trudnica i dojilja.

Što jamči magnezij u obliku malata? Vrlo visoku bioraspoloživost, dobru disoluciju u želucu i crijevnom sustavu, blaže djelovanje na organizam i time manji laksativni učinak.

Magnezij Malat 400 namijenjen je osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i živčanog sustava.

Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji mišića, ravnoteži elektrolita.

Dietpharm Magnezij Malat 400 80 kapsula

Dietpharm Magnezij Malat 400 80 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca iznad 14 godina uzimaju 2 puta po 2 kapsule na dan.

Sastav

Sastav

Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
4 kapsule % PU*
Magnezij (magnezijev malat) 400 mg 107

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi od 25C.

SKU: 1102881

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Magnezij Malat 400 80 kapsula”