Dietpharm Magnezij Glicinat 80 kapsula

Dietpharm Magnezij Glicinat je dodatak prehrani koji sadrži oblik magnezija koji je idealan za opuštanje i relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti, za zdravlje živčanog sustava i podršku psihološkoj funkciji.

19,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Organski oblici magnezija DAJU TI VIŠE!

Isprobaj novi Magnezij Glicinat, dodatak prehrani s magnezijem u obliku čistog magnezijevog glicinata u kapsulama.

Obnovi mišiće i pruži potporu živčanoj i psihološkoj funkciji.

Dodatak prehrani u obliku kapsula s magnezijevim glicinatom. Magnezij glicinat superioran je, organski kompleks magnezija i aminokiseline glicin.

Magnezij je četvrti najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu. Ima važnu fiziološku ulogu u održavanju normalne živčane i mišićne funkcije, normalnog metabolizma stvaranja energije, normalne sinteze bjelančevina i mnogim drugima.

Povećane potrebe za magnezijem očituju se u slučajevima nedostatne ili jednolične prehrane, kod reducirane apsorpcije (crijevne bolesti), proljeva ili povraćanja, pojačanog gubitka kroz prekomjerno znojenje, u slučajevima dugoročnog stresa, kod sportaša i rekreativaca, trudnica i dojilja.

Što jamči magnezij u obliku glicinata? Magnezijev glicinat oblik je magnezija idealan za opuštanje i relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti, za zdravlje živčanog sustava i podršku psihološkoj funkciji. Kao organski kompleks magnezija, odlične je bioraspoloživosti te istovremeno siguran za konzumaciju, što ga čini prikladnim za osobe s osjetljivim želucem i gastrointestinalnim smetnjama.

Magnezij Glicinat namijenjen je osobama za zdravlje mišića i živčanog sustava te psihološke funkcije.

Oblik magnezija idealan za opuštanje i relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti, za zdravlje živčanog sustava i podršku psihološkoj funkciji.

Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji mišića, ravnoteži elektrolita.

Dietpharm Magnezij Glicinat 80 kapsula

Dietpharm Magnezij Glicinat 80 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca iznad 14 godina uzimaju 2 puta po 2 kapsule na dan.

Sastav

Sastav

Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
4 kapsule % PU*
Magnezij (magnezijev bisglicinat) 300 mg 80

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi od 25C.

SKU: 1102880

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Magnezij Glicinat 80 kapsula”