Espumisan MAX 20 mekih kapsula

Espumisan MAX sadrži provjerenu i ispitanu djelatnu tvar simetikon.

8,91 

CIJENA s uključenim PDV-om

Na zalihi

Opis

Medicinski proizvod Espumisan MAX je meka želatinska kapsula za oralnu primjenu i sadrži simetikon, tvar koja rastvara pjenu.

Koristi za:

  • simptomatsko liječenje želučano-crijevnih tegoba povezanih s plinovima, na primjer nadutosti (meteorizma) ili vjetrova, te osjećaja punoće.
  • kao priprema za dijagnostičke pretrage, npr. rendgenske i ultrazvučne pretrage i endoskopiju.

Espumisan sadrži provjerenu i ispitanu djelatnu tvar simetikon. On rastvara tvrdokorne mjehuriće pjene koji su odgovorne za nadutost, vjetrove ili osjećaj punoće u crijevima. Pjena se razgrađuje; plinovi se oslobađaju i mogu se rastvoriti prirodnim putem. Espumisan MAX koji se uzima kod želučano-crijevnih tegoba povezanih s plinovima pomaže djelujući isključivo na fizikalni način.

Tegobe prouzročene nakupljanjem plinova i želučano-crijevnom sustavu česta su poteškoća suvremenog života, a uzroci mogu biti različiti, često povezani s načinom života:

  • gutanje zraka
  • stres
  • nepravilna prehrana
  • nedovoljna tjelesna aktivnost

Espumisan MAX 20 mekih kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i adolescenti stariji od 14 godina: 1 kapsula tijekom ili nakon jela. Kapsule se gutaju bez žvakanja, s dovoljno tekućine (npr. jedna čaša vode). Dnevna doza ne smije prijeći 5 kapsula.

Za doziranje pri dijagnostičkim pretragama: molimo pročitajte uputu za uporabu.

Sastav

Sastav

Jedna meka želatinska kapsula sadrži 140 mg simetikona. Ostali sastojci su želatina, glicerol 85%, boja kinolin žuta (E104) i crveni željezov oksid (E172).

Napomene

Napomene

Nemojte uzimati Espumisan MAX u slučaju poznate preosjetljivosti na simetikon ili na bilo koji drugi sastojak Espumisan MAX kapsula.

Ako ste bili podvrgnuti operaciji u području želuca i crijeva, primjenu Espumisan MAX kapsula mora odrediti liječnik samo nakon pažljive procjene koristi i rizika.

Čuvajte ovaj medicinski proizvod izvan dohvata i pogleda djece.

 

SKU: 0002583

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Espumisan MAX 20 mekih kapsula”