femidoc URO EXPRESS + MANNOSE gel GRATIS

femidoc URO EXPRESS + MANNOSE gel GRATIS – promo pakiranje.

21,78 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Promo pakiranje.

Femidoc URO EXPRESS za liječenje i sprječavanje upale mjehura.

URO EXPRESS upotrebljava se kao pomoć pri liječenju infekcije mokraćnih kanala uzrokovane bakterijom E. coli te kao zaštita od ponovne upale mokraćnih kanala (upala mjehura).

  • Za liječenje i prevenciju
  • Alternativa antibioticima
  • Klinički provjereno.

femidoc MANNOSE gel namijenjen je njezi osjetljive kože vanjskih intimnih područja tijekom upale mjehura i drugih čimbenika koji iritiraju kožu.

Sadrži 100 % prirodne sastojke za hidrataciju i njegu koji stvaraju zaštitni sloj na vanjskoj površini intimnih područja.

S aloe verom, D-manozom, hijaluronskom i mliječnom kiselinom.

  • Za vanjska intimna područja.
  • Njega i zaštita.
  • Hidratantno.
  • Bez hormona.

femidoc URO EXPRESS + MANNOSE gel GRATIS

Upute za korištenje

Upute za korištenje

UROEXPRESS: Doziranje i uporaba za odrasle: Kao prevencija uzima se jedna vrećica dnevno. Kao pomoć pri liječenju uzima se po jedna vrećica dva puta dnevno. Sadržaj vrećice ispraznite u čašu vode (200 ml), a zatim sadržaj izmiješajte i odmah popijte. Za oralnu uporabu. Ne smije se prekoračiti preporučena dnevna doza.

MANNOSE: Prije nanošenja gela temeljito operite ruke i vodite računa o osobnoj higijeni kao nakon obavljanja male ili veće nužde. Prije prve uporabe gel je potrebno jednom do dva puta istisnuti kako bi se napunio dozator. Istisnite femidoc MANNOSE gel na kažiprst i nanesite ga po cijelom vanjskom dijelu intimnog područja, od sprijeda prema straga, kako biste spriječili širenje mikroba iz analnog područja. Ponovno operite ruke.

Sastav

Sastav

UROEXPRESS: D-manoza, dekstroza, sorbitol, inulin, trikalciumfosfat, okus šumskog voća, magnezijev stearat, stevia.

MANNOSE: AQUA, MANOZA, PENTILEN GLIKOL, KSILITOL, CELULOZNA GUMA, GLICERIN, SOK LISTA ALOE BARBADENSIS, NATRIJ LAKTAT, NATRIJ HIJALURONAT, MLIJEČNA KISELINA.

Napomene

Napomene

UROEXPRESS: Nemojte upotrebljavati ovaj proizvod ako ste alergični na neki od sastojaka. Kod predoziranja mogu se pojaviti npr. nadutost, bolovi u trbuhu i proljev. Proizvod držite dalje od dohvata djece. U slučaju nuspojava prekinite uzimanje femidoc URO EXPRESS. Čuvajte na sobnoj temperaturi (5-25°C) na suhom i tamnom mjestu u originalnom pakiranju. Proizvod držite što dalje od dohvata djece.

MANNOSE: Za vanjsku primjenu.

 

SKU: 1102887

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “femidoc URO EXPRESS + MANNOSE gel GRATIS”