yasenka URO BALANCE 250 ml

yasenka URO BALANCE tekući je dodatak prehrani koji sadrži inovativnu kombinaciju ekstrakta brusnice, D-manoze, ptičjeg dvornika i vitamina C. Pruža trenutno olakšanje kod otežanog mokrenja, za prevenciju ali i olakšanje simptoma. Prirodna pomoć za zdravlje mokraćnih puteva. 250 ml.

20,70  17,60 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,60 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Vaše trenutno olakšanje kod otežanog mokrenja, za prevenciju ali i olakšanje simptoma. Prirodna pomoć za zdravlje mokraćnih puteva.

yasenka URO BALANCE – prirodna pomoć za zdravlje mokraćnih puteva. Tekući dodatak prehrani.

Mokraćni mjehur je dio mokraćnog sustava i služi kao spremnik za mokraću. Upala mjehura uzrokovana je razmnožavanjem bakterija u mokraći. URO BALANCE tekući je dodatak prehrani koji sadrži inovativnu kombinaciju ekstrakta brusnice, D-manoze, ptičjeg dvornika i vitamina C.

  • Američka brusnica tradicionalno se koristi za olakšanje simptoma poput pečenja prilikom mokrenja, potrebe za učestalim mokrenjem kao i osjećaja nedovoljno ispražnjenog mjehura.
  • D-manoza djeluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije Escherichia coli. Afinitet vezanja bakterije Escherichia coli na D-manozu je veći nego afinitet vezanja na stanice mokraćnog mjehura. Bakterija vezana na D-manozu mokrenjem se izbacuje van iz tijela (sterilizacija mokraće).
  • Ptičji dvornik pomaže u izlučivanju vode urinarnim putem.
  • Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Smanjite mogućnost pojave nelagodnih simptoma prilikom mokrenja!

yasenka URO BALANCE 250 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

PREPORUČENA DNEVNA DOZA

Od 3. do 6. godine – 15 ml jednom na dan
Od 6. do 12. godine – 15 ml dva puta dnevno
Od 12. godine, muškarci i žene – 30 ml jednom na dan

Sastav

Sastav

Pročišćena voda; saharoza; D-manoza; fruktoza; suhi ekstrakt biljke ptičji dvornik (Polygonum aviculare); suhi ekstrakt ploda američke brusnice (Vaccinium macrocarpon); askorbinska kiselina; zgušnjivač: ksantan guma; aroma; konzervans: kalijev sorbat; regulator kiselosti: limunska kiselina.

Sadrži u preporučenoj dozi 30 ml %*PU
D-manoza 2,5 g
Ekstrakt biljke ptičji dvornik 100 mg
Ekstrakt ploda američke brusnice 100 mg
Vitamin C 80 mg 100
Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimati s medvjetkom. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu zaštićenom od svjetla.

SKU: 1002406 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,60 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “yasenka URO BALANCE 250 ml”