Harkontroll Boost 60 tableta

Harkontroll Boost je vrhunski proizvod za kosu, kožu i nokte koji sadrži sve potrebne nutrijente. Sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvorni keratin Cynatine® HNS koji ima sposobnost oporavka oštećene kose te djeluje na smanjenje gubitka kose.

37,13 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Harkontroll Boost vrhunski je proizvod za kosu, kožu i nokte koji pruža više od običnog dodatka prehrani. Zaista je moguće dodatno osnažiti kosu u teškim uvjetima, primjerice nakon ljeta i sunca, prilikom stresnog razdoblja ili uslijed neuravnotežene prehrane.

  • Popravak oštećene kose.
  • Pridonosi jačanju kose.
  • Suzbija gubitak kose.
  • Potiče mikrocirkulaciju vlasišta.

Patentirani sastojak Cynatine® HNS.

Harkontroll Boost sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvorni keratin Cynatine® HNS koji ima sposobnost oporavka oštećene kose te djeluje na smanjenje gubitka kose. Keratin dolazi u kombinaciji s biotinom i cinkom, koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva te bakrom, koji pridonosi očuvanju prirodnog pigmenta kose.

Provedena studija na Cynatine® HNS u trajanju od 90 dana pokazala je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30% i jačanja kose za 12%. Ispitanici su naveli da je kosa vidljivo sjajnija i bujnija.

Harkontroll Boost čini vašu kosu i nokte snažnima iznutra. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno kreiran kako bi osigurao ključne nutrijente vašoj kosi i noktima, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdravlja kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Harkontroll Boost jača vašu kosu kako bi zadržala svoju prirodnu snagu i sjaj, posebno kada izgleda pomalo „umorno”!

Korijen je najvažniji
Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti, boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga se preporuča povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim suplementima.

Harkontroll Boost 60 tableta

Harkontroll Boost 60 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti 2 tablete dnevno uz obrok.

Sastav

Sastav

Keratin (Cynatine®HNS), filler (microcrystalline cellulose, E468), surface treatment (magnesium salts of fatty acids, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), zinc (zinc oxide), niacin (nicotinamide), pantothenic acid (calcium D-pantothenate), copper ( copper sulfate), anti-caking agent (silica), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), biotin (D-biotin).

Napomene

Napomene

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Dodaci prehrani ne bi se trebali upotrebljavati kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je održavati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života. Čuvati izvan dohvata djece.

SKU: 1002936

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Harkontroll Boost 60 tableta”