Harkontroll Original 120 tableta

Harkontroll Original čini vašu kosu i nokte snažnima iznutra. To je dodatak prehrani koji je posebno kreiran kako bi osigurao ključne nutrijente za kosu i nokte.

19,74 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Harkontroll Original čini vašu kosu i nokte snažnima iznutra. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključne nutrijente za kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju kose i noktiju zdravima te bakar koji čuva prirodni pigment kose. Harkontroll Original sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica. U jednom proizvodu sadržana je dnevna doza nutritivnih sastojaka koji vašoj kosi daju snagu i sjaj.

  • Jača kosu i nokte iznutra.
  • Pridonosi jačanju kose.
  • Sadrži biotin, cink i selen.
  • Potiče mikrocirkulaciju vlasišta.

Korijen je najvažniji.

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti, boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga se preporuča povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim suplementima.

Harkontroll Original 120 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti 2 tablete dnevno uz obrok.

Sastav

Sastav

Filler (microcrystalline cellulose), bamboo extract (Bambusa arundinacea), vitamin C (L-ascorbic acid), zinc gluconate, millet extract (Panicum miliaceum), manganese gluconate, vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), vitamin B3 (niacinamide/nicotinamide) , vitamin B5 (calcium-D-pantothenate), L-cystine, selenium (L-selenium methionine), copper sulfate, vitamin A (retinyl acetate), folic acid (pteroylmonoglutamic acid), D-biotin, surface treatment (hydroxypropylmethylcellulose, magnesium salts of fatty acids, veg. glycerin ).

Napomene

Napomene

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Dodaci prehrani ne bi se trebali upotrebljavati kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je održavati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života. Čuvati izvan dohvata djece.

SKU: 1112118

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Harkontroll Original 120 tableta”