adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

LactoStop 14000 FCC 40 tableta

LactoStop 14000 FCC je dodatak prehrani koji sadrži enzim laktazu koji poboljšava probavu laktoze u pojedinaca koji imaju poteškoća pri probavi laktoze (intolerancija na laktozu).

10.50  | 79.11 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

LactoStop 14000 FCC je dodatak prehrani koji sadrži enzim laktazu. Ovaj dodatak prehrani omogućuje ponovno bezbrižno uživanje u konzumaciji mlijeka i drugih proizvoda koji sadrže laktozu i to bez poznatih nuspojava.

Enzim laktaza poboljšava probavu laktoze u pojedinaca koji imaju poteškoća pri probavi laktoze (intolerancija na laktozu).

Laktoza (mliječni šećer) je prirodni šećer koji se nalazi u mnogim namirnicama a najviše laktoze sadrži mlijeko i mliječni proizvodi. Do intolerancije na laktozu, odnosno nepodnošenje mliječnog šećera, dolazi kada se unesena laktoza hranom ne može probaviti ili se probavlja samo djelomično.

Kako djeluje?

  1. Laktoza dolazi u tanko crijevo.
  2. Enzim laktaza razgrađuje laktozu na galaktozu i glukozu.
  3. Galaktoza i glukoza se lako apsorbiraju u tankom crijevu.

LactoStop 3300 FCC 40 tableta

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzmite 1 tabletu LactoStop® 14000 FCC uz svaki obrok koji sadrži mlijeko i ostale proizvode koji sadrže laktozu. Ovisno o količini laktoze u unesenoj hrani možete povećati broj tableta sve dok uobičajene probavne tegobe ne nestanu, ali dnevnu dozu od 10 tableta ne smijete prekoračiti.

Tolerancija laktoze je varijabilna i potražite savjet o ulozi te tvari u svojoj prehrani.

Sastav

Sastav

Sadrži: u 1 tableti u 10 tableta
Laktaza 14 000 FCC* 140 000 FCC*

*FCC = Food Chemicals Codex – jedinica

Sastojci: maltodekstrin, enzim laktaza (29 %), tvar za povećanje volumena: celuloza, tvari protiv zgrudnjavanja: polivinilpolipirolidon, silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina

Napomene

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Šifra: 0002815
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi