Medex Gelee royale 40 kapsula

Medex Gelée royale su dodatak prehrani s 350 mg svježe matične mliječi u jednoj kapsuli.

11,61 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Medex Gelée royale – matična mliječ u kapsuli, kontrolirane kvalitete. Dodatak prehrani.

Gelée royale su dodatak prehrani s 350 mg svježe matične mliječi u jednoj kapsuli. Liofiliziran (dehidriran) oblik matične mliječi (117 mg) čuva sve njezine prirodne djelatne tvari i odlična je dopuna svakodnevnoj prehrani. Preporučujemo ih svima koji su izloženi većoj tjelesnoj aktivnosti i drugim naporima.

Proizvod je bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača. Primjeren je i za vegetarijance.

Matična mliječ ili gelée royale najdragocjeniji je dar pčelinje košnice. Proizvode je mlade pčele hraniteljice u dobi od 5 do 12 dana i njome čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu, koja se brine za preživljavanje vrste. Matica je genetski posve jednaka drugim pčelama, ali je zbog hranjenja samo matičnom mliječi gotovo dva puta veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i u košnici je jedina spolno razvijena. Smatra se najplodnijim bićem na planetu jer na dan izleže i do 3000 jajašaca, čija ukupna masa prelazi njezinu vlastitu.

U starom su Egiptu matičnu mliječ koristili još faraoni koji su je nazivali »hranom za bogove«, a danas znamo da se njezina izuzetnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) koja se u prirodi nigdje drugdje ne može naći. Sadržaj 10 HDA važno je mjerilo kvalitete matične mliječi, stoga smo u Medexu njezinu vrijednosti u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Medex Gelée royale 40 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučena dnevna doza je jedna kapsula. Kapsulu uzmite s 2 dl tekućine prije doručka.

Sastav

Sastav

Rižino brašno, liofilizirana matična mliječ (117 mg liofilizirane matične mliječi odgovara 350 mg svježe matične mliječi), želatinska kapsula, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina)

Napomene

Napomene

Ne preporučuje se osobama alergičnim na matičnu mliječ. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Čuvajte na mračnom i suhom mjestu na sobnoj temperaturi do 25 °C.

SKU: 0002259

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Medex Gelee royale 40 kapsula”