Multi-Gyn FloraPlus 5 aplikatora s 5 ml

Multi-Gyn FloraPlus ublažava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, iritacija, crvenilo i osjetljivost.

16,28 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

FloraPlus je prirodan proizvod koji se temelji na patentiranom bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim sastojcima.

Prebiotici su hranjivi sastojci u Multi-Gyn FloraPlus koji podržavaju rast dobrih i korisnih laktobacila. FloraPlus optimira floru i pH vrijednost rodnice.

2QR-kompleks je prirodna tvar koja potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice.

Prebiotici podržavaju “dobre” laktobacile kako bi obnovili floru rodnice. Nema poznatih štetnih događaja. Ova jedinstvena kombinacija čini FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu.

FloraPlus održava ravnotežu flore u rodnici tako što suzbija štetne mikrobe i podržava razvoj korisnih laktobacila (bakterije mliječne kiseline), te tako stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom nepoželjnih mikroorganizama kao što je kandida.

Zato je FloraPlus vrlo učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) problema rodnice. Učinkovito ublažava tegobe poput iscjetka, svrbeža, nadraženost, neugodnog mirisa, crvenila i osjetljivosti.

Multi-Gyn FloraPlus nije lijek antimikotik, već je zbog svojeg jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod.

Multi-Gyn FloraPlus 5 aplikatora s 5 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za liječenje problema rodnice uzrokovanih kvasnicama : primijenite 1 jednodozni aplikator neposredno prije odlaska na spavanje, tijekom 5 uzastopnih dana.

Za izravno ublažavanje svrbeža, nadraženosti, neugodnog mirisa i iscjetka iz rodnice: primijenite 1 jednodozni aplikator kad god je potrebno ublažavanje tih simptoma

Za sprječavanje problema rodnice (kao što su ponavljajuće infekcije kvasnicama) kao podrška dobrim laktobacilima, te kao zaštita od problema rodnice: primijenite 1 jednodozni aplikator svaka 3 dana.

Multi-Gyn FloraPlus je prebiotički gel za rodnicu kojeg treba primijeniti u rodnicu. Jedan jednodozni aplikator je za jednu primjenu. Prebiotički gel za rodnicu primjenjuje se izravno u rodnicu s pomoću posebno oblikovanog aplikatora. Nakon uporabe bacite jednodozni aplikator.

Sastav

Sastav

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, prebiotici.

*2QR – kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Napomene

Napomene

Multi-Gyn FloraPlus ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dan. To omogućuje da se flora rodnice regulira sama i bez podrške. U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.

Multi-Gyn Flora Plus može stvoriti osjećaj topline i peckanja nakon primjene. To je sasvim normalno i nestati će nakon nekoliko minuta.

Budući Multi-Gyn FloraPlus ima optimalnu kiselost (nizak pH) za rodnicu, a sperma je lužnata (visoki pH), primjenom Multi-Gyn FloraPlus može se smanjiti aktivnost spermija. Stoga ne preporučujemo primjenu Multi-Gyn FloraPlus tijekom razdoblja ovulacije kada pokušavate zatrudnjeti. Multi-Gyn FloraPlus se ne bi trebao koristiti prije i nakon spolnog odnosa ako želite zatrudnjeti. Multi-Gyn FloraPlus nije kontraceptiv. Ako ste vrlo osjetljivi na alergije, možete staviti malo gela na unutrašnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena točkica koja svrbi, savjetujemo ne primijeniti Multi-Gyn FloraPlus.

Nije poznat utjecaj Multi-Gyn FloraPlus na lijekove. Trudnoća i dojenje Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn FloraPlusa tijekom trudnoće i dojenja.

SKU: 1002566

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Multi-Gyn FloraPlus 5 aplikatora s 5 ml”