Multi-Gyn LiquiGel gel 30 ml

Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost. Sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice.

10,93  8,74 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,74 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Multi-Gyn LiquiGel – liječi i ublažava suhoću rodnice.

  • Trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost.
  • Sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice.
  • Nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice.
  • Prirodan je, siguran i štiti floru rodnice.

Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice. Optimizira stanje tkiva rodnice i potiče prirodnu vlažnost tkiva.

LiquiGel se temelji na patentiranom 2QR-kompleksu. Ova prirodna tvar potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost neutralizacije štetnih mikroorganizama na siguran i učinkovit način. Stoga je također prikladan za potporu procesu prirodnog zacjeljivanja oštećenja tkiva u intimnom području.

LiquiGel potiče vlažnost rodnice koja pomaže ublažiti i zaštititi od suhoće rodnice i nadraženosti. Pomaže tijelu u vlastitom procesu vlaženja u postizanju prirodne ravnoteže i ne utječe na floru rodnice.  Multi-Gyn LiquiGel stvara ljepljivi sloj na stijenki rodnice kako bi se osiguralo dugotrajno vlaženje i održavanje zdrave flore rodnice.

Tijekom spolnog odnosa nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice. Redovitom primjenom LiquiGela, smanjuje se nadraženost i podržava optimalno stanje rodnice. Prirodan je, siguran i blag jer se ne temelji na toksičnim tvarima niti jakim kemikalijama pa stoga nema štetnih događaja. Multi-Gyn LiquiGel nije hormonsko liječenje, ali je zbog jedinstvenog načina djelovanja medicinski proizvod klase rizika IIa.

Indikacije: suhoća rodnice tijekom i nakon menopauze, suhoća rodnice uzrokovana hormonskim promjenama, lijekovima i stresom suhoća rodnice tijekom spolnog odnosa atrofija rodnice, nadraženost i/ili nelagoda.

Multi-Gyn LiquiGel gel 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

U slučaju suhoće rodnice primijenite Multi-Gyn LiquiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšanje simptoma.

Za sprječavanje suhoće rodnice i nadraženosti povezane sa suhoćom rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel dvaput dnevno u dostatnoj količini, tijekom najmanje pet dana.

Za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel svaki dan, neposredno prije odlaska na spavanje.

Gel ne ostavlja mrlje na donjem rublju. Siguran je i blag te će vam pružiti izravno olakšanje kod suhoće rodnice, nadraženosti i svrbeža. Multi-Gyn LiquiGel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana tako da se flora rodnice može sama regulirati bez podrške. U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.

Sastav

Sastav

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerol, betain, ksantan guma.

*2QR-kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Napomene

Napomene

Multi-Gyn Liquigel nema poznatih štetnih događaja i sigurnog je i prirodnog sastava. Liquigel nije kontraceptiv i ne sadrži spermicide. Međutim, utjecaj na aktivnost stanica sperme nije istražena.

Multi-Gyn LiquiGel ne utječe na lijekove.

Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn LiquiGela tijekom trudnoće i dojenja.

Multi-Gyn LiquiGel je djelatni proizvod koji vlaži intimno područje, održava i potiče prirodnu vlažnost tkiva. Kao djelatni proizvod može stvoriti osjećaj topline i peckanja nakon primjene. To je sasvim normalno i nestat će nakon nekoliko minuta. Alergije na sastojke Multi-Gyn Liquigela vrlo su rijetke. Kada imate nedoumice, nanesite malu količinu gela na unutarnju stranu ruke. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primjenjujete Multi-Gyn Liquigel.

SKU: 1002571 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,74 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Multi-Gyn LiquiGel gel 30 ml”