Naftalan krema 200 ml

Naftalan krema je jedinstvena krema bogata mineralima naftalanskog ulja smiruje nadraženu kožu i vlasište. Potiče regeneraciju kože, popravlja njezinu strukturu te olakšava i sprječava
probleme kože.

23,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Ova jedinstvena krema bogata mineralima naftalanskog ulja pomaže vrlo suhoj koži i koži sklonoj ljuskanju na način da je hrani, obnavlja i potiče njezin oporavak. Naftalan krema je naročito pogodna za osjetljivu i crvenu kožu.

Čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Omekšava suhu, hrapavu kožu, te podupire njenu sposobnost obnavljanja. Krema je naročito pogodna za osjetljivu i crvenu kožu.

  • Smiruje nadraženu kožu i vlasište.
  • Potiče regeneraciju kože i popravlja njezinu strukturu.
  • Olakšava i sprječava probleme kože.
  • Čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije.
  • Omekšava i čini glađom suhu, hrapavu kožu te podupire njezinu sposobnost obnavljanja.

Naftalan krema (200 ml) koristi se za poboljšanje stanja kože kod psorijaze, atopije i većine drugih suhih dermatoza.  Uz terapiju Naftalan kremom preporučuje se jednom do dvaput dnevno kožu mazati nekom neutralnom kremom (Belobaza, Biobaza,…), radi pojačavanja stupnja vlažnosti kože.

Ova krema, kao niti ostatak preparata iz linije Naftalan kozmetika, nema kontraindikacija, a korištenje ide paralelno uz korištenje lijekova i preparata propisanih dermatologom. Poboljšanje se vidi u oko 70 % pacijenata koji redovito koriste. Valja podsjetiti da je svaki organizam jedinka za sebe, i da svaki organizam može drugačije reagirati na isti preparat, pa stoga i imamo povratne informacije od čistog ushita do povremenog razočaranja.

Naftalan krema ne sadrži parabene, SLS, umjetna bojila i mirise.

Naftalan krema 200 ml

Naftalan krema 200 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Naftalan krema a 200 ml koristi se za poboljšanje stanja kože kod psorijaze, atopije i većine drugih suhih dermatoza. Koristi se dva do tri puta dnevno. Maže se u tankom sloju na zahvaćena područja, umasira se u kožu i ostavi da se u potpunosti upije.

Uz terapiju Naftalan kremom preporučuje se jednom do dvaput dnevno kožu mazati nekom neutralnom kremom (Belobaza, Biobaza,…), radi pojačavanja stupnja vlažnosti kože.

Sastav

Sastav

NAFTALAN OIL, AQUA, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM C14–C16 OLEFIN SULFONATE, PHENETHYL ALCOHOL (and) CAPRYLYL GLYCOL

Napomene

Napomene

Ne preporučuje se korištenje trudnicama, dojiljama i djeci do 3. godine života. Kod djece od 3 – 12 godina preporučuje se korištenje do dva puta dnevno. U slučaju da dođe do reakcije kože na Naftalan kremu, tretirano područje treba oprati mlakom vodom, obrisati i namazati neutralnom kremom.

SKU: 0005123

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naftalan krema 200 ml”