Naftalan ulje 200 ml

Naftalan ulje je jedinstveni naftalanski preparat koji smiruje nadraženu kožu i vlasište. Bogata, hranjiva formula za njegu osjetljive kože.

19,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Naftalan ulje je bogato mineralima naftalanskog ulja; pomaže vrlo suhoj koži i koži sklonoj ljuskanju na način da je hrani, obnavlja i potiče njen oporavak. Ulje je naročito pogodno za osjetljivu i crvenu kožu.

  • Smiruje nadraženu kožu i vlasište.
  • Potiče regeneraciju kože i popravlja njezinu strukturu.
  • Olakšava i sprječava probleme kože.
  • Čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije.
  • Omekšava i čini glađom suhu hrapavu kožu te podupire njezinu sposobnost obnavljanja.

Ovo ulje zamišljeno je prvenstveno kao pomoć kod psorijatičkih i atopičkih promjena u vlasištu jer zbog svog tekućeg stanja omogućava lagano i jednostavno nanošenje na vlasište.
Ulje se isto tako može primjenjivati na cijelom tijelu, a zbog svoje jače koncentracije može se stavljati i kao oblog na bolne zglobove. Ima izvrsne rezultate kod opeklina od sunca ljeti, i općenito kod opeklina, ali ne smije se stavljati na otvorenu ranu, već treba pričekati pojavljivanje nove, mlade kože.

Naftalan ulje ne sadrži parabene, SLS, umjetna bojila i mirise.

Naftalan ulje 200 ml

Naftalan ulje 200 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Naftalan ulje može se koristiti na cijelom tijelu, zbog svojeg tekućeg stanja naročito je pogodno za korištenje na vlasištu. Naftalan ulje koristi se 1-2 dnevno na način da se mala količina Naftalan ulja umasira se na željeno mjesto.

Preporučuju se okluzije s Naftalan uljem: željeno mjesto se namaže uljem, koje se umasira u kožu koliko je to moguće; zatim se tretirani dio zamota u prozirnu kuhinjsku foliju (ili najlonsku kapu za tuširanje ako je riječ o vlasištu, ili najlonske rukavice ako je riječ o rukama).

Naftalan ulje se može primjenjivati i za kupke: kadu napunite toplom vodom (idealno oko 37°C) te u vodu dodajte Naftalan ulje. Količina ulja koja se dodaje u vodu ovisi o osobnim željama; preporuka je da se na kadu vode stavi 50 ml Naftalan ulja. Preporuka je da takve kupke traju 15 – 20 minuta i rade se tri puta tjedno.

Naftalan ulje pomaže koži nakon sunčanja i dugog izlaganja kože suncu na način da umiruje kožu i donosi joj olakšanje. Naftalan ulje nema zaštitnog faktora i nije predviđeno kao sredstvo za sunčanje, već samo kao njega nakon sunčanja.

Odrasle osobe Naftalan ulje mogu koristiti svakodnevno, bez nekih posebnih ograničenja.

Sastav

Sastav

NAFTALAN OIL, CALLENDULA OFFICINALIS FLOWER OIL

Napomene

Napomene

Ne preporučuje se korištenje trudnicama, dojiljama i djeci do 3. godine života. Kod djece od 3 – 12 godina preporučuje se korištenje do dva puta dnevno. U slučaju da dođe do reakcije kože na Naftalan ulje, tretirano područje treba oprati mlakom vodom, obrisati i namazati neutralnom kremom. Ako Naftalan ulje dođe u dodir s očima, obilno isprati mlakom vodom.

SKU: 0002227

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naftalan ulje 200 ml”