Neuronal kapsule

Neuronal kapsule sadrže NCFR-6 kompleks, jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koji pozitivno djeluju na funkcioniranje živčanog sustava i doprinose normalnoj fiziološkoj funkciji.

25,30 77,20 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Neuronal kapsule je dodatak prehrani koji sadržava posebne neurotropne sastojke, jedinstvenu kombinaciju nukleotida NCFR  i vitamina B skupine koji pridonose normalnom radu živčanog sustava.

Kombinacija sastojaka u Neuronalu odabrana je na osnovi pozitivnih rezultata istraživanja.

U slučaju oštećenja živaca povećana je potreba za određenim hranjivim tvarima i građevnim blokovima koji poboljšavaju proces oporavka oštećenih živaca. Da bi se živci oporavili potrebne su u povećanoj količini nukleotidi, koji su neophodni za izgradnju RNK-a i DNK-a. Savršen koktel za revitalizaciju.

Smanjuje potrebu za analgeticima , ne sadrži konzervanse, sol, gluten, soju, kvasac i mliječne proizvode, nema nuspojave te je siguran za želudac, jetru i bubrege, može se koristiti kontinuirano bez prekida. Celuloza koja se koristi za proizvodnju Neuronal kapsula ne sadrži životinjske aditive i stoga je mogu koristiti ljudi koji slijede vegansku i vegetarijansku pehranu.

Kapsule doprinose smanjenju boli uzrokovane oštećenjem živaca kralježnice kao što su:

  • lumbago,
  • išijas,
  • hernija diska,
  • bol u leđima,
  • vratu,
  • rukama,
  • ramenima i
  • nakon operativnih zahvata na kralježnici.

Nukleotidi su niskomolekularni spojevi koji u stanicama sudjeluju u raznim biokemijskim procesima. Neka tkiva sa visokom fluktuacijom ne mogu proizvesti dovoljnu količinu nukleotida, zato ih je potrebno nadomjestiti dodatkom prehrani.

Tiamin pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Niacin doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Vitamin B6 pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava i normalnoj sintezi cisteina.

Folna kiselina ima ulogu u procesu dijeljenja stanica i normalnoj sintezi aminokiselina.

Vitamin B12 ima ulogu u diobi stanica i doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Preparat ne sadrži konzervanse i umjetne arome. Preparat ne sadrži soli, gluten i mliječne proizvode.

Neuronal kapsule 20

Neuronal kapsule 20

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Jedna (1) kapsula dnevno, uz nešto tekućine. Nema ograničenog vremena uzimanja jer sadrži prirodne sastojke i nema štetnih djelovanja za želudac, jetru i bubrege. Nisu zabilježene nuspojava i kontraindikacije.

Sastav

Sastav

NCFR nukleotidi, tiamin (vitamin B1), niacin (vitamin B3), piridoksin (vitamin B6), folna kiselina (vitamin B9), cijanokobalamin (vitamin B12)

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. U slučaju preosjetljivosti na bilo koji od sastojaka posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom.

SKU: 0002001

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Neuronal kapsule”