Orthomol beauty bočice

Orthomol Beauty je dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte.

34,26 100,63 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Orthomol Beauty je dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. 

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože. Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Biotin i cink doprinose održavanju normalne kože. Selen, biotin i cink doprinose održavanju normalne kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

Odabrani sastojci poput kolagena, hijaluronske kiseline i koenzima Q10, daju našoj koži podršku iznutra i omogućavaju joj da zrači ljepotom. Kolagen i hijaluronska kiselina ključni su za snagu i sadržaj vlage u koži i vezivnom tkivu.

Orthomol Beauty kombinira ove dvije ključne tvari s drugim važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte.

Uravnotežena kombinacija ovih sastojaka posebno je prilagođena potrebama kože.

Osim kolagena i hijaluronske kiseline, Orthomol Beauty sadrži i jedinstveni kompleks fitamin-Q10, kombinaciju esencijalnih vitamina i koenzim Q10 s fitoekstraktima masline.

Polifenoli sadržani u ovom fitoekstraktu su vrijedni fitonutrijenti koji štite drvo masline od štetnih faktora kao što su UV zračenje i toplina, koji potiču stvaranje radikala kisika. Ovo je savršeno zaštitni mehanizam i jedan je od razloga zašto maslina i živi tako dugo.

Orthomol Beauty je klinički testiran od strane nezavisnog Instituta za dermatologiju (Dermatest, Njemačka) i dostupan u pakiranjima od 7 i 30 dnevnih doza.  On predstavlja dodatnu podršku vašoj ljepoti. 

Orthomol beauty bočice 7

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Popiti 1 bočicu uz ili poslije obroka svaki dan. Dobro promućkati prije upotrebe.

Sastav

Sastav

Sastojci

po dnevnoj dozi % PU*
Vitamini
Vitamin E 9,6 mg 80
Vitamin C 80 mg 100
Biotin 50 μg 100
Minerali
Cink  10 mg 100
Selen 55 μg 100
Drugi sastojci
Hidrolizat kolagena 2.500 mg **
Hijaluronska kiselina 100 mg **
Koenzim Q10 (ubikvinon) 10 mg **
Ekstrakt masline, uključujući 170 mg **
                Hidroksitirozol 5,1 mg **

*PU = referentna vrijednost hranjivih tvari prema Uredbi EU br. 1169/2011
**Nema dostupnih referentnih vrijednosti hranjivih tvari.

Sastojci: Voda, koncentrat soka naranče, hidrolizat kolagena (iz govedine) (11 %), stabilizator glicerol, koncentrat soka marakuje, kiselina limunska kiselina, ekstrakt ploda masline (iz Olea europaea) (0,8 %), natrij L-askorbat, natrij hijaluronat (0,6 %), koenzim Q10 (0,05 %), konzervans kalij sorbat, DL-alfa-tokoferil acetat, cink sulfat, natrij selenat, zaslađivači acesulfam K i sukraloza, aroma, D-biotin

Napomene

Napomene

Bez laktoze i glutena. Preporučena dnevna doza ne smije biti prekoračena. Zbog trenutno ograničenih podataka o upotrebi ovog dodatka prehrani tokom trudnoće i dojenja, ne preporučuje se njegova upotreba tokom trudnoće ili dojenja. Dodatak prehrani nije zamjena za raznovrsnu, uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece.

SKU: 1102486

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Orthomol beauty bočice”