Otikon Mini kapi za uho 7 ml

Otikon Mini kapi za uho na bazi maslinovog ulja.

14,60 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Kapi za uho u spreju za ublažavanje boli, uklanjanje ušnog voska (cerumena) i za održavanje dobre higijene uha. Proizvod pomaže poboljšati sluh kad se u zvukovodu nalazi previše ušnog voska.

Otikon omekšava ušni cerumen i podmazuje zvukovod. Uz to, pomaže na prirodan način ukloniti cerumen iz zvukovoda. Uz to Otikon oblaže zvukovod slojem ulja i tako stvara fizičku zaštitnu oblogu u zvukovodu, koja ga štiti od vanjskih nečistoća, otpadnih čestica i kontaminanata. To zajednički pomaže ublažiti bol u uhu.

Preporučuje se za primjenu kao dio redovne rutine održavanja higijene uha u slučajevima nakupljanja cerumena i/ili boli u uhu.

Primijenjeno za djecu stariju od 5 godina i više.

Primjena proizvoda tijekom više od 30 dana ograničena je na situaciju kada postoji višak cerumena uzrokovanim prekomjernim stvaranjem i/ili kada mehanizam samočišćenja cerumena nije odgovarajući.

Otikon Mini kapi za uho 7 ml

Otikon Mini kapi za uho 7 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije prve primjene preporuča se raspršiti 1 do 2 kratka potiska u umivaonik kako bi se provjerilo je li mlaznica ispravna.

Doziranje, osim ako liječnik nije drugačije propisao: 1 do 2 kratka potiska u uho 3 puta dnevno tijekom 5 do 7 dana ili dok ne dođe do poboljšanja. Ne prekoračujte preporučenu dozu.

Sastav

Sastav

Maslinovo ulje, cvijet divizme (Verbascum thapsus) u maslinovom ulju, cvijet nevena (Calendula officinalis) u maslinovom ulju, kantarion (gospina trava, Hypericum perforatum) u maslinovom ulju, ulje lavande, tokoferol (vitamin E) u suncokretovom ulju, ekstrakt lista ružmarina (Rosmarinus officinalis) u repičinom ulju, ulje češnjaka (bijelog luka), karnozična kiselina.

Napomene

Napomene

Nemojte primijeniti ako ste osjetljivi na bilo koji od njegovih sastojaka. Nemojte primijeniti ovaj proizvod bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ako postoji infekcija vanjskog uha s iscjetkom ili krvarenjem, u slučaju ekcema uha, ako je oštećen bubnjić ili ako ste trudni ili dojite.

Samo za vanjsku primjenu. Ne gutati. Ovaj proizvod nemojte primjenjivati dulje vrijeme bez savjetovanja s liječnikom. Ako ste osjetljivi na bilo koji medicinski proizvod ili lijek, obavijestite svog liječnika prije primjene ovog proizvoda. Izbjegnite dodir kapi (raspršivanjem) s očima i unutarnjim šupljinama tijela (npr. sluznicama i otvorenim ranama) osim ušiju. Čuvati na zatvorenom mjestu izvan dohvata djece ili male djece kako bi se izbjeglo trovanje.

SKU: 1002839

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Otikon Mini kapi za uho 7 ml”