Otosan Tuljac za higijenu uha 2 tuljca

Otosan tuljac za higijenu uha poznat već u drevnoj tradicionalnoj medicini pod nazivom termo terapija.

7,48 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Otosan tuljac za uši medicinski je proizvod koji se koristi za uklanjanje viška cerumena koji može uzrokovati smetnje kao što su: zujanje, pištanje i neugodni zvukovi, neujednačeni krvni tlak, smanjenje kvalitete sluha i osjećaj začepljenosti uha. Medicinski proizvod poznat u tradicionalnoj medicini namijenjen higijeni i njezi uha.

Uz tuljac dolazi comfy dodatak koji osigurava sigurniji, ugodniji i učinkovitiji tretman. Ne upotrebljavati kod djece mlađe od 3 godine.

Klinički testirano. Hipoalergeno. S propolisom i pčelinjim voskom.

Tuljac za higijenu uha poznat već u drevnoj tradicionalnoj medicini pod nazivom termo terapija. Toplina se oslobađa i ulazi u zvukovod uklanjajući nečistoće, zahvaljujući propolisu štiti uho.

Otosan Tuljac za higijenu uha 2 tuljca

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije tretmana tuljcem, potrebno je zaštititi kosu i lice zbog vatre, a tretman provesti uz prisutnost još jedne odrasle osobe, na mjestu bez propuha, daleko od lako zapaljivih predmeta i tekućina.

Sastav

Sastav

PROPOLIS, 2 TULJCA OTOSAN

Napomene

Napomene

Ne upotrebljavati u slučaju: oštećenja ili odsutnosti bubnjića ili slušnog kanala, nedavnih kirurških zahvata, otitisa, upala ili bilo kakvih drugih patologija uha te kod osoba koje su alergične na sastojke tuljca. U slučaju alergijske reakcije prekinite tretman. Za vrijeme trajanja bilo kakvog liječničkog tretmana posavjetujte se s liječnikom. Ne koristiti kod djece mlađe od 3 godine. Ako imate sumnji o prikladnosti proizvoda za vašu uporabu, posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece.

Način čuvanja: čuvati na hladnom i suhom mjestu.

SKU: 1111957

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Otosan Tuljac za higijenu uha 2 tuljca”