ProsperM 60 tableta
ProsperM tablete 53.99  | 406.79 kn149.99  | 1,130.10 kn
Back to products
proctosal rektalna krema
PROCTOSAL rektalna krema 30g 19.91  | 150.01 kn
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

COLOSAL 30 želučanootporne tablete

butiratna kiselina • FOS • bifidobakterije

21.99  | 165.68 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis

Colosal je hrana za posebne medicinske potrebe na bazi maslačne (butiratne) kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura. Colosal je namijenjen za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva (proljev, nadutost, bolovi u trbuhu).

U obliku želučanootporne tablete s prilagođenim oslobađanjem, Colosal u cjelosti dospijeva u debelo crijevo, gdje se otpuštaju glavni sastojci. Formulacija tablete Colosal omogućuje istovremeno i cjelovito oslobađanje maslačne (butiratne) kiseline, FOS-a i bifidobakterija u crijevu gdje djeluju učinkovito i sinergijski. Sastojci Colosal tableta važni su za održavanje zdravlja kolonocita (stanica debelog crijeva), te normalizaciju pražnjenja crijeva s posljedičnim smanjenjem boli u području debelog crijeva.

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se koristiti 1 do 2 tablete dnevno, ujutro prije doručka ili alternativno 1 ujutro i 1 navečer prije spavanja. Važno je slijediti propisane savjete svog liječnika.

Sastav

Sastav

Tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; kalcijev butirat; tvar za povećanje volumena: hidroksipropilmetilceluloza; fruktooligosaharidi (FOS); tvar za poliranje: acetilirani škrob; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat; tvar za poliranje: talk; Bifidobacterium bifidum DSM 25565; regulator kiselosti: limunska kiselina; bojilo: patent plavo V; tvar za poliranje: glicerol; Bifidobacterium lactis DSM 25566; tvar za povećanje volumena: polivinilpirolidon.

Napomene

Napomene

Važno je slijediti propisane savjete svog liječnika.
Tablete se ne smije žvakati niti lomiti.

 

SKU: 1102333
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi