ISOMAR Occhi plus kapi za oči 30 jednodoznih spremnika

ISOMAR Occhi plus kapi osvježavaju, umiruju, podmazuju i hidriraju suhe oči.

12,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Kapi za oči u obliku 30 jednodoznih spremnika od 0,5 ml koje se mogu ponovo zatvoriti s kompleksom Isoeye Plus i hijaluronskom kiselinom.

Inovativna formula omogućuje rješavanje simptoma suhih očiju.

ISOMAR Occhi Plus pruža brzo olakšanje od crvenila, iritacije, peckanja, svrbeža i osjećaja stranog tijela u oku, kao i od suzenja i umora uzrokovanih čimbenicima kao što su izloženost vjetru i suncu, prašina, pelud, smog, dim, suha toplina, klimatizacija, dugotrajan rad ispred ekrana i korištenje kontaktnih leća.

Kapi se mogu koristi uz bilo koju vrstu kontaktnih leća, te je preporuka ih koristiti prije primjene kontaktnih leća za bolju lubrikaciju i umirujuće djelovanje.

ISOMAR Occhi plus kapi za oči 30 jednodoznih spremnika

ISOMAR Occhi plus kapi za oči 30 jednodoznih spremnika

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nakon otvaranja zaštitne omotnice, odvojite jednodozne spremnike, otvorite bočicu okretanjem i povlačenjem poklopca za zaštitu od prašine. lagano pritisnite tijelo bočice i ukapajte 1-2 kapi u oko svakih 4-5 sati. Nakon prvog otvaranja bočica se može zatvoriti odgovarajućim čepom, a preostala otopina se može ponovo upotrijebiti unutar 12 sati.

Sastav

Sastav

pročišćena voda, morska voda, srebrne pepeljuge (Jacobea maritima), cvjetna voda ljekovitog nevena (Calendula officinalis), cvjetna voda plavog različka (Centaurea cyanus), cvjetna voda smilja (Helichrysum italicum), voda cvijeta/lista/stabljike obične očanice (Euphrasia officinalis), eritritol, propilen glikol, betain, L-karnitin, hidroksipropilmetilceluloza, natrijev hijaluronat.

Napomene

Napomene

Pogodno je samo za oftamološku upotrebu. Nemojte koristiti proizvod ako pakiranje nije netaknuto. Nemojte koristiti u slučaju nekompatibilnosti prema sastojcima proizvoda. Nemojte koristiti istovremeno s drugim lokalnim tretmanima. Proizvod se ne smije koristiti za čišćenje/čuvanje kontaktnih leća. nemojte dodirivati membranu spojnice vrhom bočice. Držite ga podalje od dohvata djece. Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti na pakiranju ili bočici. Čuvajte na hladnom, suhom mjestu, podalje od izvora svjetlosti i topline, na temperaturi između 4 i 25C. Ne bacajte bočicu u okoliš nakon upotrebe.

SKU: 1102924

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ISOMAR Occhi plus kapi za oči 30 jednodoznih spremnika”