OCUflash kapi za oko 10 ml

OCUflash kapi djeluju kao prva pomoć kod nadraženih očiju.

6,09 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

OCUflash je izotonična, puferska otopina za oko, koja kao dodatak sadrži ekstrakt biljke vidac (Euphrasia officinalis).

Namijenjena je za ukapavanje u oko ili za ispiranje oka. Ekstrakt biljke vidac (Euphrasia officinalis) djeluje kao antiflogistik i adstrigens. Ova svojstva biljke vidac se već dugo koriste za smirivanje nadraženog (iritiranog) oka te za prevenciju i dodatno liječenje  neinfektivnih upala očnih kapaka i konjuktive oka.

Indikacije:

  • uklanjanje nečistoća i stranih tijela iz oka
  • peckanje, grebanje, svrbež
  • lakše upale
  • ječmenac
  • alergije

Rok trajanja nakon otvaranja je mjesec dana.

OCUflash kapi za oko 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za smirivanje nadraženog oka i za dodatno liječenje neinfektivnih upala konjunktive i kapaka, preporuča se doza od 1-2 kapi 1-4 puta dnevno. Za ispiranje oka se primjenjuje sve dok se ne ukloni kontaminat ili strano tijelo. OCUflash se može koristiti tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Sastav

Sastav

natrijev klorid, benzalkonijev klorid, dinatrijev edetat, kalijev klorid, mag­nezijev klorid, polisorbat 80, tinktura biljke vidac (Euphrasia offici­nalis), natrijev tetraborat, natrijev hidroksid, pročišćena voda

Napomene

Napomene

Ukoliko simptomi potraju ili se ne poboljšaju u roku od 2 dana, ili dođe do pogoršanja simptoma, obratite se svom oftamologu. Držati podalje od dohvata djece. Tijekom primjene ovih kapi nije dozvoljeno nositi mekane kontaktne leće.

SKU: 0002585

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OCUflash kapi za oko 10 ml”