Thealoz Duo kapi za oko 10 ml

Thealoz Duo namijenjen je zaštiti, vlaženju i njezi oka kod uklanjanja teškoća umjerenog do vrlo suhog oka. 10 ml.

16,28 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Thealoz Duo kapi se preporučuju u slučajevima nelagode, osjećaja peckanja, iritacije ili osjećaja stranog tijela u oku. Ovi simptomi mogu biti uzrokovani vanjskim čimbenicima kao što su vjetar, dim, zagađenja, prašina, sunčani ili hladni vremenski uvjeti, suhi zrak, klimatizacija, putovanja avionom i dugotrajan rad pred ekranom računala.

Kapi pružaju osjećaj ugode i dugotrajno olakšava simptome suhih očiju, te se dobro podnose na očnoj površini i mogu ih koristiti osobe koje nose bilo koju vrstu kontaktnih leća. Glavni sastojci su trehaloza i natrijev hijaluronidat.

Trehaloza je prirodna tvar, prisutna u mnogim biljkama i životinjama, koje mogu preživjeti u ekstremno suhim uvjetima. Ima zaštitna i hidratacijska svojstva.

Natrijev hijaluronidat, koji se prirodno naslazi u ljudskom oku, zadržava vodu i tako vlaži i njeguje očnu površinu. Zadržava vlagu na očnoj površini, što pruža dugotrajno olakšanje i skraćuje vrijeme oporavka očne površine. Jedinstvena kombinacija trehaloze i natrijevog hijaluronidata u Thealoz Duo kapima dugotrajno štiti, vlaži i njeguje površinu oka.

Ne sadrži konzervanse. Thealoz Duo sterilna je, hipotonična i pH neutralna otopina za oko, bez fosfata.

Proizvod je pogodan za:

  • odrasle
  • djecu (proizvod treba davati roditelj ili skrbnik)
  • trudnice ili dojilje (na temelju trenutnih saznanja)
  • osobe koje nose bilo koju vrstu kontaktnih leća

Thealoz Duo kapi za oko 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

1 kap u svako oko, 4-6 puta dnevno.

Sastav

Sastav

trehaloza (3%), hijaluronska kiselina (0,15%), natrijev klorid, trometamol, klorovodična kiselina i voda za injekcije; bez konzervansa zbog posebnog spremnika koji omogućuje sterilnost još 3 mjeseca nakon otvaranja,

Napomene

Napomene

Bočicu ne smije koristiti više osoba da ne bi došlo do unakrsne kontaminacije. Čuvati izvan pogleda i dohvata djece. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti, koji je označen na bočici i  kutiji.

SKU: 0002556

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Thealoz Duo kapi za oko 10 ml”