AVIZOR alvera 350 ml

AVIZOR Alvera je višenamjenska otopina koja se koristi za dezinfekciju, čišćenje, vlaženje i pohranu svih vrsta mekih kontaktnih leća, uključujući silikon hidrogel leće. 350 ml.

12,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

AVIZOR alvera je univerzalna otopina s aloe verom za nositelje leća od silikonskog hidrogela.

  • čišćenje i uklanjanje naslaga (proteini i lipidi)
  • dezinfekcija (učinkovita protiv bakterija, gljivica i acanthamoeba)
  • ispiranje
  • čuvanje
  • vlaženje
  • podmazivanje

Alvera je višenamjenska otopina koja se koristi za dezinfekciju, čišćenje, vlaženje i pohranu svih vrsta mekih kontaktnih leća, uključujući silikon hidrogel leće. Kako bi pružila veću udobnost, otopina Alvera sadrži Aloe Veru, koja pruža iznimnu zaštitu epitelijskih stanica na rožnici i smanjuje taloženje depozita i lipida na kontaktnim lećama, smanjujući rizik od upala i iritacija.

AVIZOR alvera 350 ml

AVIZOR alvera 350 ml

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije rukovanja lećama, pomno operite ruke vodom i sapunom. Izvadite leću iz oka i držeći je na dlanu, kapnite na nju par kapi otopine Alvera te ju nekoliko sekundi trljajte s obje strane. Isperite leću s obje strane najmanje 5 sekundi koristeći otopinu Alvera. Stavite svaku leću u njen odjeljak spremnika za leće te ih napunite otopinom Alvera tako da ona potpuno prekrije leće. Zatvorite spremnik i lagano ga protresite na nekoliko sekundi.

Da biste osigurali potpunu dezinfekciju, leće ostavite u otopini najmanje 6 sata (ili tijekom noći). Nakon što završite postupak, leće možete odmah vratiti izravno u oko, ili ih možete najprije isprati. Isperite spremnik za leće otopinom Alvera te ga ostavite da se osuši na zraku.

Sastav

Sastav

Poloxamer, EDTA, Aloe Vera i Poliheksanid 0,0002% u puferiranoj izotoničnoj i sterilnoj otopini.

Napomene

Napomene

Nakon otvaranja, bočica se ne smije koristiti duže od 90 dana. Nakon uporabe, bočicu uvijek čvrsto zatvorite. Ne koristite proizvod ukoliko sigurnosni zatvarač nedostaje ii je oštećen. U zatvorenoj kutijici možete pohraniti leće do
30 dana.

SKU: 1102303

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AVIZOR alvera 350 ml”