Dietpharm Makulin Complete Care otopina za leće

Makulin Complete Care je višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidraciju, podmazivanje, vlaženje, ispiranje i uklanjanje naslaga bjelančevina.

7,40 12,50 
5,92 10,00 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: N/A
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Makulin Complete Care otopina za kontaktne leće kvalitetan je izbor za dezinfekciju i čuvanje svih vrsta kontaktnih leća te je pogodna je i za osjetljive oči.

Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidraciju, podmazivanje, vlaženje, ispiranje i uklanjanje naslaga bjelančevina.

Za sve vrste kontaktnih leća, uključujući i leće od silikonskog hidrogela. Prikladno za osjetljive i suhe oči. Proizvod je dostupan u pakiranju od 380 ml otopine uz koju se dobije i kutijica za leće.

Antibakterijska kutijica za leće koja se dobije uz Makulin otopinu za leće impregnirana je srebrnim ionima.

Impregnacija kutije za leće srebrnim ionima smanjuje mogućnost onečišćenja kutije. Antibakterijsko djelovanje iona srebra započinje punjenjem kutijice Makulin otopinom za leće.

Dietpharm Makulin® Complete Care otopina za leće 380 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Pažljivo operite i osušite ruke. Uklonite leće, stavite nekoliko kapljica otopine i protrljajte površinu leće. Isperite leće otopinom kako biste uklonili sve naslage. Stavite leće u kutijicu i napunite je otopinom. Ostavite kontaktne leće da se namaču najmanje 4 sata ili još bolje preko noći. Lagano protresite kutijicu prije uklanjanja leće. Leće su spremne za uporabu. Nakon uporabe bacite otopinu.

Sastav

Sastav

Izotonična puferirana otopina na pH 7.2, sadrži: Poliheksametilen bigvanid (0,0001%), Mirapol A15, natrijev edetat, polimer metiloksirana i natrijev hijaluronat (0,025%).

Napomene

Napomene

Sterilno do prvog otvaranja. Dobro zatvorite bočicu nakon uporabe. Upotrijebite proizvod u roku od 90 dana od prvog otvaranja. Nemojte zamrzavati, držite podalje od izvora topline. Držite izvan dohvata djece. Nemojte popiti

SKU: 0002779 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: N/A

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dietpharm Makulin Complete Care otopina za leće”