REFRESH Contacts kapi za oko 15 ml

REFRESH Contacts kapi omogućuju trenutačno ublažavanje neugodnih simptoma povezanih s nošenjem kontaktnih leća, kao što su suhoća i nadraženost oka.

7,86 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

REFRESH Contacts kapi za oko sterilna su otopina za ovlaživanje kontaktnih leća koja dolazi u višedoznoj bočici s konzervansom, a namijenjena je podmazivanju i ovlaživanju svih vrsta kontaktnih leća. Indicirane su za ublažavanje osjećaja suhoće, nelagode i nadraženosti povezanih s nošenjem kontaktnih leća.

REFRESH Contacts kapi za oko dolaze u plastičnoj bočici s kapaljkom na vrhu i zatvaračem.

REFRESH Contacts kapi omogućuju trenutačno ublažavanje neugodnih simptoma povezanih s nošenjem kontaktnih leća, kao što su suhoća i nadraženost oka. Osiguravaju dugotrajnu udobnost svim korisnicima kontaktnih leća i tako omogućuju njihovo dulje nošenje. Mogu se koristiti sa svim vrstama kontaktnih leća (meke, polutvrde i tvrde). Sigurne su za primjenu na površini oka, neovisno o prisutnosti kontaktnih leća. Mogu se primjenjivati prije, tijekom i nakon nošenja kontaktnih leća te koristiti onoliko često koliko je potrebno, bez minimalnog vremenskog razmaka između dvaju kapanja.

Nakon otvaranja kapi potrošiti u roku od 90 dana.

REFRESH Contacts kapi za oko 15 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Po potrebi ukapajte 1 do 2 kapi u svako oko tijekom nošenja kontaktnih leća. Ako želite, možete nakapati 1 do 2 kapi na kontaktne leće prije nego što ih stavite u oko.

Sastav

Sastav

REFRESH Contacts otopina sadrži natrijevu karboksimetil celulozu 0,5%, boratnu kiselinu 0,6%, natrijev borat dekahidrat 0,035%, natrijev klorid, kalcijev klorid dihidrat, magnezijev klorid heksahidrat, klorovodičnu kiselinu ili natrijev hidroksid za podešavanje pH te konzervans PURITE 0,005%.

Napomene

Napomene

Otopina je upotrebljiva do 90 dana nakon prvog otvaranja te se ne smije upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti. Ne koristiti ako su na pakiranju vidljivi znakovi neovlaštenog otvaranja. Ne smije se upotrijebiti ako je otopina mutna ili je promijenila boju. Otopina se ne smije progutati. Kako bi se spriječilo onečišćenje ili potencijalne ozljede oka otopine, vršak bočice ne smije doći u kontakt s bilo kojom drugom površinom ili u izravan doticaj s okom. Bočica se odmah nakon uporabe mora dobro zatvoriti. Čuvati izvan dohvata djece te na sobnoj temperaturi. Otopinu se ne smije upotrijebiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

SKU: 1101989

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “REFRESH Contacts kapi za oko 15 ml”