Systane ULTRA kapi za oko 10 ml

Systane Ultra su kapi za ovlaživanje oka koje se koriste za prolazno uklanjanje osjećaja žarenja i iritacija uzrokovanih suhoćom površine oka. 10 ml.

13,84 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Formula kapi za suho oko bez konzervansa, pogodna za osjetljive oči. Djeluje na umjerene i blage simptome suhoga oka koji su praćeni iritacijom, osjećajem pijeska u očima, umornim i crvenim očima.

Systane Ultra sadržava HP – Guar biljnu komponentu koja je viskozna, maziva i dva puta duže se zadržava na očnoj površini za razliku od umjetnih suza koje sadrže samo HA (hijaluronsku kiselinu). Pruža dugotrajno olakšanje i zaštitu suhome oku sa samo 1-2 kapi dnevno prema potrebi.

Pogodno za korištenje uz kontaktne leće. Mogu se koristiti za ovlaživanje svih silikonskih hidrogelnih i mekih (hidrofilnih) kontaktnih leća kod manjih iritacija, osjećaja neudobnosti i zamagljenog vida.

Systane Ultra MDPF umjetne suze zamjenjuju dosadašnju formulu sa konzervansom.

Kapi za ovlaživanje oka, bez konzervansa. Za brzo uklanjanje simptoma suhog oka. Za produljenu zaštitu i visoku djelotvornost.

Nakon otvaranja potrošiti u roku od 3 mjeseca.

Systane ULTRA kapi za oko 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Systane Ultra kapi možete koristiti tijekom dana po potrebi. Jednostavno nanesite 1 do 2 kapi u željeno oko i trepnite.

Sastav

Sastav

Sterilna otopina koja sadrži polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, boratnu kiselinu, kalijev klorid i natrijev klorid.

Napomene

Napomene

Nakon primjene, prije zatvaranja poklopca na bočici, otresite bočicu prema dolje kako bi uklonili ostatke proizvoda. iskoristite prije isteka roka valjanosti označenog na proizvodu. Ne dodirujte oko vrhom bočice. Uvijek dobro zatvorite poklopac.

Proizvod se može koristiti do 3 mjeseca nakon prvog otvaranja.

SKU: 0001794

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Systane ULTRA kapi za oko 10 ml”